«Οι Έλληνες είστε βρωμεροί μα@@@ες»: Φίλος της Τσέλσι τα… έχωσε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και την ΕΛ.ΑΣ.

newsroom lamia
By newsroom lamia Add a Comment
3 Min Read

O Alex, γνωστός φίλος της Τσέλσι, κατέγραψε σε βίντεο την επίσκεψή του στο ΟΑΚΑ και μέσω αυτού τόνισε πως είχε μία πολύ τραγική εμπειρία στην Ελλάδα. Αυτό διότι, όπως ανέφερε, οι υποστηρικτές του Παναθηναϊκού και η αστυνομία δεν έδειξαν καθόλου σεβασμό στους συνοπαδούς του.

Το βράδυ της Πέμπτης (24/10) ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι εναντίον της Τσέλσι και δύο φορές βρέθηκε κοντά στο γκολ. Η διαφορά ποιότητας, όμως, έκανε την εμφάνισή της αργότερα και έτσι ο αγγλικός σύλλογος επικράτησε εν τέλει με 4-1, βυθίζοντας το «τριφύλλι» στην 29η θέση του Conference League.

Παρά τη νίκη, λοιπόν, αρκετοί φίλοι της Τσέλσι έφυγαν δυσαρεστημένοι από το γήπεδο. Λίγη ώρα μετά το φινάλε, όπως έκανε γνωστό η γνωστή influencer, Άστριντ Γουέτ, αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν στους οπαδούς των Λονδρέζων. Σε αυτό στάθηκε επίσης και ο διάσημος υποστηρικτής των «μπλε», Alex (σ.σ. όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα), μέσω του βίντεο – vlog που έκανε για την εμπειρία του στην Ελλάδα.

Ο βρετανός Youtuber υποστήριξε πως παρά τη νίκη στο ΟΑΚΑ, η επίσκεψή του στο στάδιο του Αμαρουσίου ήταν μία δυσάρεστη περιπέτεια. Όπως τόνισε ο ίδιος, τα προβλήματα που αντιμετώπισε εκείνος και οι συνοπαδοί του ήταν δύο. Το ένα είχε να κάνει με την Ελληνική Αστυνομία, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά του – αλλά και με βίντεο σαν αυτό της Γουέτ – δεν επέτρεπε στους φίλους της Τσέλσι να φύγουν από το Ολυμπιακό Στάδιο. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα ο Άλεξ να χάσει την πτήση του και ως εκ τούτου εκείνος και οι φίλοι του αναγκάστηκαν να πηδήξουν από μία περίφραξη.

Το δεύτερο πρόβλημα που κατέγραψε είχε να κάνει με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως εκείνοι προσπάθησαν να εκφοβίσουν τους φίλους της Τσέλσι. «Η εμπειρία στο γήπεδο του Παναθηναϊκού ήταν μία ντροπή. Ήταν μία τραγική εμπειρία. Οι οπαδοί στην Ελλάδα πριν το ματς ήταν μία χαρά αλλά από την ώρα που φτάσαμε στο γήπεδο προσπαθούσαν να μας εκφοβίσουν», είπε συγκεκριμένα μετά το ματς.

Νωρίτερα, στο ίδιο βίντεο, ο Άλεξ κατέγραψε και την άφιξη των οπαδών της Τσέλσι στο ΟΑΚΑ, λέγοντας πως δέχθηκαν επίθεση με μπουκάλια από τους φίλους των «πράσινων». Μάλιστα, ο Βρετανός Youtuber ξέφυγε λέγοντας πως: «Νόμιζα πως ήθελα να μείνω στην Ελλάδα γιατί ο κόσμος είναι καλός. Τελικά είστε βρωμεροί μα@@@ες».

sportal.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *