Φθιώτιδα: Επιφυλάξεις & προβληματισμούς από δασκάλους για την κατανάλωση των σχολικών γευμάτων στα σχολεία – ΒΙΝΤΕΟ

newsroom lamia
By newsroom lamia 1 comment
1 Min Read

Επιφυλάξεις και προβληματισμούς από τους δασκάλους για την κατανάλωση των σχολικών γευμάτων μέσα στα σχολεία, ενώ είναι υποχρεωμένοι να δοκιμάζουν τα φαγητά πριν καταναλωθούν.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Κώστας Χριστόπουλος, δήλωσε στον Lamia Polis 87,7 πως είναι δύσκολο, καθώς δεν υπάρχουν τραπεζαρίες στα σχολεία, ενώ υπάρχουν και επιμέρους προβλήματα.

Παράλληλα, μετά την ανακοίνωση της κατανάλωσης γευμάτων εντός του σχολείου, ο αριθμός των μαθητών που έχουν δηλώσει συμμετοχή έχει μειωθεί αισθητά καθώς όπως είπε οι γονείς φοβούνται.

Δείτε το video:

Share This Article
1 Comment
  • Στα σχολεία δεν υπάρχουν υποδομές και τραπεζαρίες για σχολικά γεύματα. Το καλύτερο είναι να δωθουν μηνιαία κουπόνια πρωινού και μεσημεριανού στους γονείς ώστε να τα δίνουν σε καταστήματα εστίασης και να παίρνουν πρωινό σνακ για το σχολείο το οποίο και θα τρώνε. Το ίδιο να κάνουν και το μεσημέρι και να παίρνουν φαγητά που τρώνε. Εκτός από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, στα παιδιά δίνονται φαγητά που δεν τα τρώνε, οπότε στην ουσία είναι σαν να μην τους τα δίνουν και μένουν νηστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *