Λαμία: Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα»

newsroom lamia
By newsroom lamia Add a Comment
2 Min Read

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε στη Λαμία η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και με την βοήθεια των εθελοντών του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Λαμιέων.

Η δράση πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε μεγάλες πόλεις και κύρια αστικά κέντρα με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας και τη διάδοση, ειδικά στους νέους, του μηνύματος ότι αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί.

Οι οδηγοί κατά την αποχώρησή τους από τα καταστήματα διασκέδασης έκαναν ένα φιλικό αλκοτέστ με τη βοήθεια του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας και της Δημοτικής Αστυνομίας που συνέδραμε στο εγχείρημα.

Σε σύνολο 85 συμπολιτών μας που έκαναν το αλκοτέστ, μηδενική ένδειξη είχαν 47 άτομα (34 άντρες – 13 γυναίκες), μέσα στα πλαίσια του επιτρεπόμενου ορίου 35 άτομα (18 άντρες – 17 γυναίκες), ενώ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο βρέθηκαν 3 μετρήσεις (2 άντρες – 1 γυναίκα).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο συντονιστής & υπεύθυνος Εντεταλμένος Σύμβουλος Εθελοντισμού κ.Κουτκιάς Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Πρέντζας Μάκης,  η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Δημοσίων Σχέσεων κ.Σόλια Ειρήνη, η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας & Κοινόχρηστων Χώρων κ. Ματσούκα-Χάψα Ευαγγελία, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ.Στεργίου Θάνος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δαμάστας κ.Τυραϊδής Βασίλειος.

Θερμές ευχαριστίες στους εθελοντές του γραφείου εθελοντισμού του Δήμου Λαμιέων που με την καλή τους διάθεση και ζωντάνια διέδωσαν το σημαντικό μήνυμα της ασφαλούς οδήγησης στους δημότες μας.

Αν θέλεις κι εσύ να εγγραφείς στο Μητρώο εθελοντών του Δήμου Λαμιέων :

Μπες στην ιστοσελίδα του Δήμου μας www.lamia.gr συμπλήρωσε την Αίτηση Εθελοντή και θα λαμβάνεις ενημέρωση για τις δράσεις μας.

Fb:  Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Λαμιέων

Istagram: grafeio_ethelontismou_lamias

mail: ethelodismos@lamia-city.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *