Τζορτζ Μπάλντοκ: «Είχε υποστεί έλεγχο για ντόπινγκ και ήταν αρνητικός, επικεντρωνόμαστε στην καρδιά», λέει ο Γρηγόρης Λέων

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Η έρευνα για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ συνεχίζεται, προκειμένου να εντοπιστεί η αιτία που οδήγησε στον πνιγμό ενός αθλητή μέσα στην πισίνα του σπιτιού του.

Στα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα, υπάρχουν υποψίες πως ο Τζορτζ Μπάλντοκ ενδεχομένως να έπασχε από καρδιομεγαλία.Καρδιομεγαλία, βέβαια, παρουσιάζουν πολλοί αθλητές και ίσως να μην έχει παίξει κάποιον ρόλο στον θάνατο του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Η ιατροδικαστική έρευνα συνεχίζεται και ακόμη αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, ώστε να υπάρξει πλήρης εικόνα.Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, μίλησε στις «Εξελίξεις Τώρα» για την υπόθεση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.«Η ιατροδικαστής προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο. Έχουν ζητηθεί ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Ο ποδοσφαιριστής είχε υποστεί έλεγχο για ντόπινγκ και ήταν αρνητικός. Είμαστε σίγουροι πως ο αθλητής ήταν καθαρός. Απομακρύνεται έτσι το ενδεχόμενο η τοξικολογική να μας δείξει κάτι.

Επικεντρωνόμαστε στην καρδιά. Αν η συνάδελφος είδε μία καρδιά μεγαλύτερη του φυσιολογικού, πρέπει να την μελετήσει για να δει αν πρόκειται για μία καρδιά μεγαλύτερης λόγω της αθλητικής του δραστηριότητας ή αν είναι κάποια παθολογία που πιθανόν να οδήγησε στον θάνατο τον αθλητή».

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *