Κατέρρευσε αποβάθρα στην Τζόρτζια: Τουλάχιστον 7 νεκροί

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από κατάρρευση τμήματος αποβάθρας σκαφών, οδηγώντας τουλάχιστον 20 ανθρώπους μέσα στα νερά του Ατλαντικού στην αμερικανική πολιτεία, Τζόρτζια.

Πλοία της αμερικανικής ακτοφυλακής αναζητούν αγνοούμενους. Το ατύχημα, το οποίο προκάλεσε επίσης πολλαπλούς τραυματισμούς, συνέβη κατά τη διάρκεια εορτασμού της κοινότητας των Gullah-Geechee, που είναι απόγονοι των σκλάβων στο νησί Σαπέλο, Γκουλά-Γκίτσι, δήλωσαν οι αρχές.

Όπως αναφέρει το Reuters, o διάδρομος ήταν γεμάτος με ανθρώπους που περίμεναν ένα φεριμπότ και ξαφνικά κατέρρευσε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο νησί-φράγμα της Τζόρτζια περίπου 60 μίλια (100 χλμ.) νότια της Σαβάνας, δήλωσε ο Τάιλερ Τζόουνς, εκπρόσωπος του Τμήματος Φυσικών Πόρων της Τζόρτζια, που διαχειρίζεται το πορθμείο.

«Εμείς και πολλές υπηρεσίες ψάχνουμε για επιζώντες», είπε ο Τζόουνς.

Η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις, εξέδωσε μια δήλωση αργά το Σάββατο, λέγοντας ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν ήταν σε στενή επαφή με κρατικούς και τοπικούς αξιωματούχους και είχε προσφέρει οποιαδήποτε ομοσπονδιακή υποστήριξη χρειαζόταν.

Enikos.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *