Γιώργος Τσίπρας: «Ο Κασσελάκης είναι ένας τυχοδιώκτης και πολιτικός απατεώνας»

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Βαριές κουβέντες χρησιμοποίησε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας, για τον Στέφανο Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντάς τον πολιτικό απατεώνα τονίζοντας μάλιστα ότι αν τελικά κατέβει υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνος θα φύγει από το κόμμα!

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας μιλώντας στο Action24 το βράδυ της Παρασκευής (18/10/24) είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη ότι κατά τη γνώμη του, δεν μπορεί να είναι υποψήφιος. «Πρόκειται για έναν τυχοδιώκτη, πολιτικό απατεώνα που κακώς βρέθηκε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και έχω και προσωπικές ευθύνες γι’ αυτό».

Πρόσθεσε ότι η μεγάλη ζημιά για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ότι «έκανε το λάθος και εξέλεξε έναν άνθρωπο που ήταν περίπου ο πρώτος τυχόντας για να μην πάμε σε αυτό που εκπροσωπούσε η Έφη Αχτσιόγλου, αλλά ότι τον ανέχτηκε έναν χρόνο. Από εκεί είναι η μεγάλη φθορά που βιώνουμε σήμερα».

«Η πραγματική κατάρρευση έγινε τώρα και όχι το 2023» τόνισε ο Γιώργος Τσίπρας, για να δηλώσει στη συνέχεια ότι «και απλά υποψήφιος να είναι ο Κασσελάκης, εγώ θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ».

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *