Τον πέταξαν από το λεωφορείο γιατί είχε γατάκι – «Έπαθα κρίση πανικού» – ΒΙΝΤΕΟ

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Σε κατάσταση σοκ βρέθηκε ο 23χρονος Δημήτρης Κουτσούκης, όταν εκδιώχθηκε από λεωφορείο στο Ίλιον επειδή μετέφερε τη γάτα του σε ειδική τσάντα μεταφοράς – Όπως περιγράφει στο Newsbomb.gr ο οδηγός αντέδρασε έντονα και τον ανάγκασε να κατέβει χωρίς προφανή λόγο, παρά την ισχύουσα νομοθεσία που επιτρέπει τη μεταφορά κατοικίδιων σε μέσα μαζικής μεταφοράς

Σε κατάσταση σοκ βρέθηκε ο 23χρονος Δημήτρης Κουτσούκης, όταν αναγκάστηκε να κατέβει από το λεωφορείο Γ12 στο Ίλιον, επειδή μετέφερε τη γάτα του σε ειδική τσάντα μεταφοράς. Ο οδηγός του λεωφορείου αντέδρασε με φωνές και τον έδιωξε χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος. Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024.

Ο Δημήτρης Κουτσούκης, ο οποίος είναι αρκετά ενεργός στα social media, μιλώντας στο Newsbomb.gr περιέγραψε την εμπειρία του, όπου αναφέρει ότι ο οδηγός του επιτέθηκε λεκτικά, ενώ ο ίδιος βρισκόταν απλώς στη θέση του με τη γάτα του μέσα στην τσάντα. Ο οδηγός σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να φωνάζει, ζητώντας επιτακτικά από τον νεαρό να κατέβει από το λεωφορείο.

«Μόλις μπήκα στο λεωφορείο, δεν πρόλαβα να καθίσω και ο οδηγός σταμάτησε στη μέση του δρόμου, φωνάζοντας: “Σήκω τώρα πάνω να μην σε πετάξω έξω με τις κλωτσιές. Δεν είμαι ταχυδρόμος να κουβαλάω εσένα και αυτό μαζί”», είπε ο Δημήτρης, τονίζοντας πως ο οδηγός ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και προσβλητικός.

«Με πέταξε έξω βρίζοντάς με χωρίς λόγο. Πάγωσα. Έπαθα κρίση πανικού. Λέω: “Χριστέ μου, τι γίνεται εδώ;”. Ένιωσα ότι έπρεπε να κατέβω εκείνη τη στιγμή», συμπλήρωσε ο Δημήτρης, προσθέτοντας ότι στην αρχή δεν είχε καταλάβει ότι ο οδηγός απευθυνόταν σε εκείνον. Παρά τις προσπάθειές του να κατανοήσει τι είχε συμβεί, ο οδηγός συνέχισε να τον επιπλήττει μπροστά στους υπόλοιπους επιβάτες.

Ο Δημήτρης εξήγησε πως η νομοθεσία επιτρέπει τη μεταφορά κατοικίδιων ζώων σε μέσα μαζικής μεταφοράς, όταν βρίσκονται σε κατάλληλο κλουβί, κάτι που και ο ίδιος τηρούσε. «Η νομοθεσία το προβλέπει κανονικά. Ο οδηγός με ρωτούσε αν την ξέρω… Εγώ την ξέρω, εσύ την ξέρεις;», ανέφερε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την οργή του για τη συμπεριφορά του οδηγού.

Παρά τις προσπάθειές του να εξηγήσει ότι μετέφερε το κατοικίδιό του σύμφωνα με τις προδιαγραφές της νομοθεσίας, ο οδηγός συνέχισε να τον απειλεί. «Ποτέ κανένας οδηγός δεν είχε πρόβλημα. Ο συγκεκριμένος απλώς είχε πρόβλημα με τα ζώα», ανέφερε ο Δημήτρης. Σημείωσε επίσης ότι κανένας από τους υπόλοιπους επιβάτες δεν αντέδρασε, γεγονός που τον ανάγκασε να κατέβει από το λεωφορείο και να πάρει ταξί για να μεταφέρει τη γάτα του στον κτηνίατρο.

«Δεν είμαι από εδώ, είμαι από ένα χωριό της Βέροιας και ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοια συμπεριφορά. Στο χωριό μου, που έχει 300 άτομα, δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Εδώ στην Αθήνα πραγματικά είναι σαν ζούγκλα και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν ξέρω τι να κάνω», πρόσθεσε.

Ο Δημήτρης κατέληξε λέγοντας πως δεν πρόκειται να αφήσει το περιστατικό να περάσει έτσι και σκοπεύει να προχωρήσει σε καταγγελία κατά του οδηγού.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *