Το πολιτικό σκηνικό μετά τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ αλλά και τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της GPO.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της GPO που έγινε για λογαριασμό του Star, το 60,4% κρίνει θετικά και μάλλον θετικά το αποτέλεσμα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ με το 30,8% να θεωρεί ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης μπορεί να ανεβάσει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.
Όταν η ίδια ερώτηση γίνεται σε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, αν δηλαδή ο Νίκος Ανδρουλάκης μπορεί να ανεβάσει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, ναι και μάλλον ναι απάντησε το 77,3%

Στον ΣΥΡΙΖΑ, οι ψηφοφόροι του κόμματος σε ποσοστό 55,4% διαφωνούν με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής να αποκλείσει τον Στέφανο Κασσελάκη από τη διεκδίκηση της προεδρίας στις εσωκομματικές εκλογές.
Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ λένε σε ποσοστό 58,6 ναι και μάλλον ναι, να είναι υποψήφιος…


Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ εμφανίζεται σταθερά πρώτη με ποσοστό 26,5%, το ΠΑΣΟΚ δεύτερο με ποσοστό 14,3% το ΚΚΕ συγκεντρώνει 8,3% η Ελληνική Λύση 8,1% και ο ΣΥΡΙΖΑ 7,6%.

Μεγάλος «κερδισμένος» της δημοσκόπησης φαίνεται πως είναι το ΠΑΣΟΚ που ανεβάζει κατά 2,5 μονάδες τα ποσοστά του, συγκριτικά με το Σεπτέμβρη.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.