Νετανιάχου: «Εξοντώσαμε τον Σινουάρ – H Χαμάς δεν θα κυβερνά πλέον τη Γάζα» – ΒΙΝΤΕΟ

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σε διάγγελμά του ότι ο θάνατος του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, προσφέρει την ευκαιρία για ειρήνη στη Μέση Ανατολή, αλλά προειδοποίησε ότι ο πόλεμος στη Γάζα δεν έχει τελειώσει και ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει μέχρι να επιστραφούν οι όμηροί του.

«Σήμερα ξεκαθαρίσαμε τον λογαριασμό. Σήμερα το κακό δέχθηκε ένα πλήγμα, αλλά το έργο μας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. H Χαμάς δεν θα κυβερνά πλέον τη Γάζα», δήλωσε ο Νετανιάχου σε μαγνητοσκοπημένη βιντεοσκοπημένη δήλωσή του.

«Στις αγαπητές οικογένειες των ομήρων, λέω: Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή στον πόλεμο. Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι όλοι οι αγαπημένοι σας, οι δικοί μας αγαπημένοι, να επιστρέψουν στο σπίτι τους» πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων ο Ισραηλινός πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι ο θάνατος του Σινουάρ είναι «σημαντικό ορόσημο» στην παρακμή της Χαμάς.

Έστειλε επίσης ένα μήνυμα για τους κατοίκους της Γάζας, λέγοντας: «Ο Σινουάρ κατέστρεψε τη ζωή σας. Σας είπε ότι ήταν λιοντάρι, αλλά στην πραγματικότητα κρυβόταν σε μια σκοτεινή φωλιά – και σκοτώθηκε όταν έφυγε πανικόβλητος από τους στρατιώτες μας».

Απευθυνόμενος στον λαό του Ισραήλ, ο Νετανιάχου είπε ότι «έχουμε ακόμη πολλές προκλήσεις μπροστά μας» και ότι «πρέπει να παραμείνουμε ανθεκτικοί, να παραμείνουμε σταθεροί στο έδαφός μας και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Δεν θα σταματήσουμε τον πόλεμο».

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *