Φαίη Σκορδά – Αντέδρασε για τις προσκλήσεις στον γάμο του Πέτρου Κουσουλού: «Πολύ άβολο, λίγο ντροπή»

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

“Αποκλείεται τώρα! Τι είναι αυτά που λες;”.

Το προσκλητήριο του γάμου του Πέτρου Κουσουλού παρουσίασε η Φαίη Σκορδά στο Buongiorno της Πέμπτης (17/10). Ο παρουσιαστής του ΟΡΕΝ παντρεύεται την αγαπημένη του το απόγευμα του Σαββάτου σε κτήμα στα Σπάτα σε κλειστό κύκλο, ενώ θα ακολουθήσει και η βάφτιση της μικρής τους κόρης.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Στέργιος Σαμαρτζής, υπήρξε μία παρεξήγηση με ορισμένους καλεσμένους, οι οποίοι ενώ στην αρχή είχαν λάβει πρόσκληση από την wedding planner που είχε αναλάβει τη διοργάνωση, τελικά ενημερώθηκαν ότι δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στο μυστήριο.

«Αποκλείεται τώρα, βρε Στέργιο μου! Τι είναι αυτά που λες;», σχολίασε αρχικά η Φαίη Σκορδά και συμπλήρωσε: «Ο Πέτρος, στη συνέντευξή του εδώ σε εμάς, έλεγε ότι τα πάντα τα έχει αναλάβει η γυναίκα μου, από τις προσκλήσεις μέχρι το μενού του φαγητού. Επίσης, μία wedding planner, για να στείλει κάποιες προσκλήσεις, πρέπει να έχει μία λίστα».

«Μάλλον έγινε παρανόηση ή άλλαξαν τα σχέδια; Υπάρχουν και συνεργάτες που είναι πολύ ενοχλημένοι που δεν θα βρεθούν τελικά στον γάμο», αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος, Στέργιος Σαμαρτζής.

«Είναι πολύ άβολο. Είναι λίγο ντροπή αυτό», τόνισε η Φαίη Σκορδά.

«Να σας πω κάτι; Εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ ακριβό το κτήμα και το μετάνιωσαν. Ξέρεις πόσο έχουν ανέβει οι τιμές ανά άτομο; Εγώ να σου τα πω, που έκανα γάμο πέρσι», σχολίασε από την πλευρά της η Ευάννα Ζουμπούρογλου.

«Όχι, ρε συ, μην το λες αυτό. Τέλος πάντων, να περάσουν πάρα πολύ ωραία και να το ευχαριστηθούν», είπε κλείνοντας το θέμα η Φαίη Σκορδά.

zappit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *