Αλεξανδρούπολη: Το νήπιο καταπλακώθηκε από την καγκελόπορτα της παιδικής χαράς, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Ατύχημα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός μικρού παιδιού ηλικίας 1,5 ετών σημειώθηκε σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (15.10.2024) όταν αποκολλήθηκε η καγκελόπορτα της εισόδου της παιδικής χαράς στον Άγιο Ανδρέα της Χηλής Αλεξανδρούπολης.

Η μητέρα του νηπίου είχε πάει στην παιδική χαρά μαζί με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της. Ξαφνικά, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η μεταλλική καγκελόπορτα έπεσε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του νηπίου, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για προληπτικούς λόγους, ενώ αύριο αναμένεται να λάβει εξιτήριο. 

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ για το περιστατικό κλήθηκε να καταθέσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ναΐτίδης, ο οποίος σημείωσε ότι η συγκεκριμένη παιδική χαρά είναι πιστοποιημένη.

Οι γονείς του παιδιού κατέθεσαν μήνυση για το περιστατικό, όπως ανέφερε στο newsit.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Πάρης Παπαδάκης. Περιγράφοντας πώς συνέβη το ατύχημα είπε ότι η μητέρα πήγε με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της στην παιδική χαρά για να παίξουν. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, το μικρότερο παιδί με το που πέρασε την είσοδο της παιδικής χαράς έπεσε η πόρτα, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί. 

«Το παιδί νοσηλεύεται με κακώσεις στο κεφάλι αλλά είναι σε καλή κατάσταση. Έχουν κατατεθεί μηνύσεις από τους γονείς, έχει επιληφθεί η αστυνομία και σφράγισαν με κορδέλες την παιδική χαρά» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας σημειώνοντας πως οι αρμόδιες αρχές πραγματοποιούν ελέγχους και σε άλλες παιδικές χαρές της ευρύτερης περιοχής. 

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *