Παναθηναϊκός: O Ντραγκόφσκι μπήκε στις προπονήσεις, μέσα και οι διεθνείς

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (16/10/24) η προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ατομικό ακολούθησε ατομικό ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ευχάριστα ήταν τα νέα στην προπόνηση της Τετάρτης (16/10/24) για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι να συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα των «πράσινων». Αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να πάρει φανέλα βασικού για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ την Κυριακή (20/10/24, 18:00).

Από εκεί και πέρα οι παίκτες που έλειπαν με τις Εθνικές τους ομάδες ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα, με μοναδικούς απόντες να είναι οι Πελίστρι, Ουναΐ και Μαξίμοβιτς.

Το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Οι Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Σπόραρ και Ίνγκασον ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του με τις εθνικές τους ομάδες και επέστρεψαν στις προπονήσεις του Τριφυλλιού. Απόντες οι Πελίστρι, Ουναΐ και Μαξίμοβιτς.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν το σημερινό πρόγραμμα με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με τακτική και παιχνίδι. Σε όλο το πρόγραμμα συμμετείχε o Ντραγκόφσκι.

Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα για τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Φίλιπ Μαξ.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *