Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη (16.10.2024) ότι σκότωσε τον διοικητή της Χεζμπολάχ στην περιοχή Καφρ Κάνα του Λιβάνου σε αεροπορική επίθεση.
Ο IDF λέει ότι ο Τζαλάλ Μουσταφά Χαρίρι ήταν υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και τη διεξαγωγή τρομοκρατικών ενεργειών εναντίον του Ισραήλ και σκοτώθηκε μαζί και με άλλους διοικητές της Χεζμπολάχ που ήταν υπεύθυνοι για τα πυρά πυροβολικού και τα αντιαρματικά πυρά στην περιοχή του Λιβάνου.
Η Χεζμπολάχ λέει ότι οι τρομοκράτες της στο νότιο Λίβανο εγκλωβίστηκαν σε συγκρούσεις με τα ισραηλινά στρατεύματα «σε εμβέλεια», στην περιοχή του χωριού Al-Qawzah.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.