Η Ουαλία πήρε μια τεράστια πρόκριση κόντρα στο Βέλγιο, περνώντας στην παρθενική της εμφάνιση σε Euro στα ημιτελικά! Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των Βρετανών ήταν μεταξύ άλλων ο Ρόμπσον-Κανού, που σκόραρε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του και έκανε την ανατροπή.
Ο 27χρονος επιθετικός μιλώντας μετά την επική πρόκριση της Ουαλίας δεν θέλησε να σταθεί ούτε στο γκολ του αλλά ούτε στην εμφάνισή του. Αντιθέτως, αποθέωσε τον συμπαίκτη του, Γκάρεθ Μπέιλ, χαρακτηρίζοντάς τον καλύτερο από τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.
«Ο Μπέιλ είναι φανταστικός για εμάς και το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Πορτογαλία θα είναι πολύ σημαντικό για τον Γκάρεθ και τον Κριστιάνο. Αυτός (σσ. Κ. Ρονάλντο) και ο Μέσι είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης αλλά εμείς έχουμε έναν ποδοσφαιριστή που είναι καλύτερος από αυτούς. Ο Μπέιλ βρίσκεται στον… δρόμο για να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο», ανέφερε ο Ρόμπσον-Κανού.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.