Μια ξεχωριστή συναυλία έδωσε απόψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Ηρώδειο.
Πλαισιωμένος από ορχήστρα και αξιόλογους σολίστες, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ταξίδεψε το κοινό στην πλούσια ελληνική μουσική παράδοση και κληρονομιά, παρουσιάζοντας ένα υψηλής αισθητικής πρόγραμμα με νέα και παλιότερα ακούσματα, τραγούδια από διάφορες γωνιές της Ελλάδας.

Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η εγκυμονούσα σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία το βράδυ της Τρίτης 15/10 πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της με φουσκωμένη κοιλιά.
Η σύντροφος του τραγουδιστή έφτασε στο Ηρώδειο συνοδευόμενη από την μητέρα της, Μιράντα Πατέρα και στη συνέχεια απόλαυσε τον αγαπημένο της ενώ στο πλευρό της βρισκόταν και ο αδελφός του Κωνσταντίνου Αργυρού, Παύλος.
Η 25χρονη καλλονή, όπως θα δεις και στις εικόνες, έλαμπε από ευτυχία και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ.







Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
tlife.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.