Αταμάν: «Χρόνια είχα να δω τόσο… ασυνήθιστο ματς στην Euroleague»

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, διέκρινε πράγματα στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από την Παρί που «είχα πολλά χρόνια να δω στην Euroleague».

Κατ’ αρχάς, ο Εργκίν Αταμάν, αφού πρώτα είδε την ομάδα του να χάνει στον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής της Euroleague, θέλησε να δώσει «συγχαρητήρια στην Παρί». Ακολούθως ενημέρωσε, χωρίς να δώσει ιδιαίτερες εξηγήσεις πως «είδαμε σήμερα, ένα ασυνήθιστο μπάσκετ. Είδα αυτού του είδους το ασυνήθιστο μπάσκετ μετά από πολλά χρόνια στην EuroLeague».

Από την πλευρά της ομάδας του πάντως, διέκρινε πως «κάναμε πολλά λάθη. Δώσαμε 18 επιθετικά ριμπάουντ στους αντιπάλους μας και αυτό ήταν απαράδεκτο». Ο Τούρκος κόουτς πάντως, σημείωσε πως «το θέαμα που προσέφερε η γηπεδούχος ομάδα ήταν πολύ καλό κι εμείς χάσαμε γιατί δεν βρήκαμε ποτέ τον ρυθμό και το παιχνίδι μας. Η Παρί έτρεξε πολύ και εκτέλεσε πολλές επιθέσεις νωρίς στην επίθεση. Ακόμα και στα 5 δευτερόλεπτα. Έπαιξε πολύ επιθετικά και στην άμυνά της στην άμυνα επίσης. Πάρα πολύ επιθετικά!».

Δεν ήθελε να αναλύσει περαιτέρω τον τρόπο που αμύνονταν η γηπεδούχος ομάδα και είπε πως «δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι», αλλά αποκάλυψε πως «οι παίκτες μου παραπονέθηκαν αρκετές φορές. Αυτό ήταν κάτι το ασυνήθιστο. Αυτό είναι όλο. Δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο πάνω σε αυτή την κατάσταση. Ο κόσμος πιστεύω πως καταλαβαίνει τι εννοώ».

sportal.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *