Λέσβος: «Το παιδί πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει» λέει ο πατέρας της 14χρονης που καταγγέλλει ότι βιάστηκε

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Λέσβου μετά από καταγγελία 14χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από δύο νεαρούς άνδρες. Οι δράστες 21 και 22 ετών γνώριζαν το ανήλικο κοριτσάκι και το πλησίασαν με σκοπό να το βάλουν με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο τους όπως καταγγέλλει η οικογένειά του.

«Φοβόταν να μας πει τι έγινε, ήταν σε δύσκολη κατάσταση» λέει ο πατέρας της 14χρονης από τη Λέσβο, που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού, στο newsit.gr και περιγράφει κάτω από ποιες συνθήκες βρήκε το θάρρος η κόρη του να τους μιλήσει για το τι ακριβώς έγινε.

«Δεν μας είχε πει τίποτα εδώ και τόσο καιρό η ίδια και πριν τρεις μέρες έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Κατανάλωσε 11 χάπια της μητέρας της. Στη συνέχεια τη βρήκε η ίδια  η μητέρα της αλλά δεν είχε καταλάβει ακριβώς τι έγινε και την πήγαμε στο νοσοκομείο για να κάνει πλύση στομάχου και την κράτησαν μέσα. Όταν συνήλθε και τη ρωτήσαμε γιατί το έκανε αυτό, μας αποκάλυψε όλα όσα είχαν συμβεί», αναφέρει ο πατέρας της 14χρονης για τις πρώτες στιγμές που άρχισε να ανοίγεται το παιδί και να τους μιλάει για όλα όσα πέρασε εκείνο το απόγευμα.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 14χρονης η οποία εξομολογήθηκε στους γονείς της ότι στα τέλη Αυγούστου ο 22χρονος και ο 21χρονος την πλησίασαν με το ΙΧ αυτοκίνητό τους και την έπεισαν με το πρόσχημα ότι θα πάνε μια βόλτα να μπει μέσα σε αυτό. Την οδήγησαν στην περιοχή στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην Αγιάσο και την βίασαν και οι δύο, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους. Μάλιστα, το βιντεοληπτικό υλικό μοιράστηκε και σε τρία ακόμα άτομα.

«Την πλησίασαν αυτοί οι δύο νεαροί που είναι και αυτοί από το ίδιο χωριό αλλά δεν τους γνώριζε προσωπικά. Στη συνέχεια με απειλή και με το ζόρι  τη βάλανε στο αυτοκίνητο μέσα και η μικρή φοβήθηκε τρόμαξε πολύ και αναγκαστικά τους ακολούθησε», τονίζει στο newsit.gr ο πατέρας της 14χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στο νησί της Λέσβου από δύο νεαρούς άντρες. Ο ίδιος προσθέτει ότι σαν να μην έφτανε αυτό που κάνανε στο παιδί οι δύο δράστες αλλά οι ίδιοι προχώρησαν και σε βιντεοσκόπηση των αρρωστημένων πράξεων τους.

«Της έκαναν κακό και οι δύο και τραβούσαν την πράξη βίντεο με το κινητό. Μία ο ενας έκανε ότι έκανε στην κόρη μου και μία ο άλλος, αλλάζανε…Όταν τελείωσαν αυτό που έκαναν την άφησαν την μικρή σ ένα δρόμο στο χωριό. Το παιδί είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται σε σοκ» αναφέρει φανερά συντετριμμένος ο πατέρας της ανήλικης. Ο ίδιος επιθυμεί να αποδοθεί  δικαιοσύνη σύντομα και να υπάρξει τιμωρία των δραστών.

Έχει γίνει ιατροδικαστική εξέτασταση στη 14χρονη και σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και «γενετήσιες πράξεις με ανήλικους», ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *