Η πρόεδρος των ιερόδουλων απαντά στον Γκλέτσο: «Οι δηλώσεις του προκαλούν γέλιο»….»

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Έντονες είναι οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις του κ. Απόστολου Γκλέτσου σχετικά με την «εισαγωγή ιερόδουλων» στη χώρα μας για να εξυπηρετηθούν οι μετανάστες.

Ο κ. Γκλέτσος επανέλαβε τις απόψεις του στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι» υποστηρίζοντας: «Οι οίκοι ανοχής, το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν, είναι να φέρουν γυναίκες ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι και να μην πάνε να γίνουν μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά. Είναι μια σκληρή πραγματικότητα, η οποία ισχύει δυστυχώς. Υπάρχουν δεκάδες, εκατοντάδες άνθρωποι, οι οποίοι είναι μετανάστες, έρχονται στην Ελλάδα και δουλεύουν, και πολύ καλά κάνουν οι άνθρωποι. Δεν τους δέχονται στους οίκους ανοχής για λόγους που δεν θα εξετάσουμε τώρα. Κι αυτοί οι άνθρωποι μένουν χωρίς αυτό. Τι πιο σωστό, τι πιο ανθρώπινο, τι πιο αριστερό να έχει φροντίσει η πρεσβεία να έχει φέρει από τη χώρα τους ιερόδουλες».

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Γκλέτσου

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέμενε για την εισαγωγή ιερόδουλων με όλα τα νόμιμα μέσα προκαλώντας την αγανάκτηση και της προέδρου των ιερόδουλων Αθήνας κας Δήμητρας Κανελλοπούλου η οποία μίλησε σχετικά στο iefimerida.gr καταδικάζοντας τις απόψεις του πολιτικού.

«Προφανώς δεν είναι το αντικείμενό του κ. Γκλέτσου και τέτοιες δηλώσεις προκαλούν γέλιο αλλά και προβληματισμό. Αυτές οι δηλώσεις μας προσβάλλουν γιατί στη χώρα μας υπάρχουν πλειάδα κοριτσιών από διάφορες χώρες. Δεν περιμέναμε τον κ. Γκλέτσο να κάνει τις υποδείξεις του» είπε αρχικά η κα Κανελλοπούλου και πρόσθεσε: «Προφανώς δεν είναι το αντικείμενό του και απλά θέλει να κάνει εντύπωση και προσπαθεί να πει κάτι. Και θέλει να γίνει και αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι Κασσελάκη καθαρά που δεν είμαι και αριστερή. Αυτές οι δηλώσεις του κ. Γκλέτσου προκαλούν γέλιο».

Η κα Κανελλοπούλου επισήμανε επίσης, τα προβλήματα που υπάρχουν στον κλάδο της και εξηγεί ότι δεν χρειάζεται εισαγωγή ιερόδουλων αλλά μέτρα για την ασφάλεια των κοριτσιών που ήδη εργάζονται.

«Έχουμε 1500 σεξεργάτριες και πάνω από 600 οίκους στην Αθήνα. Αλλά θα πρέπει η πολιτεία να βοηθήσει τόσο με τις άδειες των οίκων ανοχής ώστε να έχουν όλοι άδειες νόμιμα, αλλά και με τα κορίτσια να παίρνουν τα χαρτιά τους άμεσα, ακόμη και αυτές που έρχονται να εργαστούν για λίγους μήνες και φυσικά να υπάρχει προστασία. Εγώ έκλεισα το δικό μου πορνείο επειδή αυτοί για τους οποίους ο κ. Γκλέτσος προτείνει εισαγωγή κοριτσιών, δημιουργούσαν συνέχεια προβλήματα και φασαρίες. Αυτοί οι μετανάστες που στην πλειοψηφία τους είναι λαθρομετανάστες χρησιμοποιούν τις γυναίκες κατά το δοκούν. Έρχονται δημιουργούν προβλήματα στα κορίτσια έχουν παράλογες απαιτήσεις και κάνουν και φασαρίες. Εγώ γι’αυτό αναγκάστηκα να κλείσω το πορνείο μου. Θα πρέπει λοιπόν η πολιτεία να πάρει μέτρα και σε αυτό το κομμάτι της κοινωνίας μας που είναι αρκετά σημαντικό».

Πηγή: iefimerida.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *