Σάλος από ασέβεια Άγγλου ποδοσφαιριστή: Έκατσε στη θέση που ήταν κρεμασμένη η φανέλα του Μπάλντοκ

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Μία κίνηση που προκάλεσε σάλο έκανε ο ποδοσφαιριστής, Τόμι Λι, ο οποίος έκατσε στη θέση που είχε κρεμαστεί τιμητικά η φανέλα του Μπάλντοκ. Τι απάντησε ο παίκτης της Μίλτον Κέινς Ντονς.

Σχεδόν τέσσερα 24ωρα έχουν συμπληρωθεί από το βράδυ που ολόκληρη η Ελλάδα σοκαρίστηκε, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ. O 31χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του, με τα αίτια της τραγωδίας να παραμένουν ακόμα άγνωστα.

Το γεγονός αυτό «ταξίδεψε» και εκτός συνόρων, εκεί όπου φίλαθλοι, παίκτες και ομάδες εξέφρασαν τη θλίψη τους για την απώλεια του πρώην αμυντικού. Μία από τις κινήσεις ανθρωπιάς ήταν αυτή που έκανε η Μίλτον Κέινς Ντονς, εκεί όπου ο Έλληνας ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής. Ειδικότερα, ο σύλλογος της Αγγλίας αποφάσισε να κρεμάσει μία φανέλα του Μπάλντοκ στον πάγκο της ομάδας, κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον του Πορτ Βέιλς, εις μνήμην του αδικοχαμένου παίκτη.

Όμως αυτή την κίνηση, δυστυχώς, δεν σεβάστηκε ο μεσοεπιθετικός του βρετανικού κλαμπ, Τόμι Λι. Τι έκανε ο 24χρονος παίκτης; Κατά τη διάρκεια του αγώνα αποφάσισε να ξεκρεμάσει την εν λόγω μπλούζα, να τη διπλώσει και να κάτσει στη θέση την οποία είχε τοποθετηθεί. Η πράξη αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε σάλο και ουκ ολίγοι φίλαθλοι επιτέθηκαν στον Άγγλο μέσω των social media. Ο ίδιος, μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα απολογήθηκε για την κίνησή του, μετά την επίθεση που δέχθηκε στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

«Διάβασε κάμποσα σχόλια σχετικά με την απόφαση να ξεκρεμάσω την φανέλα του Τζόρτζ Μπάλντοκ όταν βγήκα αλλαγή χθες. Αυτό δεν έγινε ποτέ ως πράξη ασέβειας προς τον Τζορτζ Μπάλντοκ, την οικογένειά του και όλους τους υποστηρικτές του. Βλέποντάς το εκ των υστέρων ίσως θα έπρεπε να είχα κρεμάσει την μπλούζα στο κάθισμα δίπλα μου.

Αντ’ αυτού εγώ τη δίπλωσα και το τοποθέτησα στο κάθισμα δίπλα μου. Και πάλι ζητώ ειλικρινή συγγνώμη αν κάποιος που νόμιζε ότι το έκανα αυτό από ασέβεια. Ποτέ δεν είχα αυτόν τον σκοπό», ανέφερε συγκεκριμένα ο Τόμι Λι, μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *