Ο Κέντρικ Ναν κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της μπασκετικής σεζόν, με τον Παναθηναϊκό, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα των “πρασίνων’ στην έδρα του ΠΑΟΚ.
Ο Κέντρικ Ναν έκανε ένα… άχαστο πρώτο ημίχρονο στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, για την 2η αγωνιστική της Greek Basketball League.
Ο Αμερικάνος κατάφερε να μη χάσει ούτε σουτ, καθώς είχε 5/5 δίποντα και 2/2 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, όντας ο κορυφαίος παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης.
Από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού ο Κέντρικ Ναν στο ξεκίνημα της σεζόν.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.