Παραιτήθηκε από την ΚΕ η Γιώτα Πούλου που στήριζε Κασσελάκη

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Αμείωτη παραμένει η ένταση τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας όπου διεξάγεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (12.10.14) η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Το μέλος της ΚΕ και τέως οικονομικός διευθυντής του κόμματος, Θύμιος Γεωργόπουλος κατέθεσε πρόταση για παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής. Λίγο αργότερα, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μουζάλας πρότεινε τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του έκπτωτου προέδρου του κόμματος. Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής άργησε να ξεκινήσει καθώς δεν υπήρχε απαρτία.

Την παραίτησή της από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, υπέβαλε η βουλευτής Βοιωτίας, Γιώτα Πούλου, η οποία στήριζε τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μάλιστα, όπως είπε θα παραιτηθεί και από τα υπόλοιπα αξιώματα, καθώς είναι και τομεάρχης Εσωτερικών.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg
https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Θεοδώρα Τζάκρη: Παρέδωσε στη Ράνια Σβίγκου εξουσιοδότηση για την υποψηφιότητα Κασσελάκη και χειρόγραφα με τις 87 υπογραφές

Η Θεοδωρα Τζάκρη πριν την ομιλία της παρέδωσε στη Γραμματέα του κόμματος Ρανια Σβιγγου εξουσιοδότηση από τον Στέφανο Κασσελάκη για την κατάθεση της υποψηφιότητας του αλλά και χειρόγραφα τις 87 υπογραφές

Νικόλας Φαραντούρης: Τίποτε δεν γερνά νωρίτερα από ένα πομπώδη νεωτερισμό

«Τίποτε δεν γερνά νωρίτερα από ένα πομπώδη νεωτερισμό», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως σημείωσε, δεν νοείται σύγχρονο κόμμα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, χωρίς ισόρροπη σχέση μεταξύ μελών – οργάνων – ηγεσίας.

Παράλληλα, κατήγγειλε τέλος τον ευνουχισμό των οργάνων.

Αιχμές Τζάκρη κατά του Νίκου Παππά

Αιχμές κατά του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, της γραμματέως Ράνιας Σβίγκου και της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου άφησε η Θεοδώρα Τζάκρη στην ομιλία της στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΡΙΖΑ.

«Είναι δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι που θα ρυθμίσουν τον ρου της ιστορίας; Σε αυτή την περίπτωση οφείλουμε να καταθέσουμε το θαυμασμό μας για το σθένος προσώπων -ήπιων κατά τα άλλα- σαν την Ράνια, μειλίχιων σαν την Μαριλίζα, η οποία όπως και ο χαμογελαστός Νίκος Παππάς ζήτησαν ρητή δήλωση για την απόσυρση του εξωδίκου από τον Στέφανο Κασσελάκη! Όπερ και εγένετο», ανέφερε, μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Τώρα πιστεύω Νίκο μου την Δευτέρα, όπως με διαβεβαίωσες αν έπαιρνε πίσω το εξώδικο, να προεδρεύσεις σε αυτή την σύσκεψη με όλους τους υποψηφίους προέδρους, μεταξύ των οποίων και του Στέφανου Κασσελάκη, για να τεθούν κοινά αποδεκτοί κανόνες για τις εσωκομματικές εκλογές. Και να μην χρειαστεί να την ακυρώσεις και πάλι αν έρθει ο Κασσελάκης».

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *