Ο Ντέμης Νικολαΐδης παρηγορούσε τον Τάσο Μπακασέτα μετά το Αγγλία – Ελλάδα για τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν τραγική φιγούρα στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Αγγλία στο Nations League, καθώς από τη μία πλευρά πανηγύρισε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του και από την άλλη δεν μπορούσε να κρύψει τη θλίψη του για το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η αρχηγική ομιλία του Τάσου Μπακασέτα στα αποδυτήρια της Εθνικής Ελλάδας “έσπασε καρδιές, όπως και οι δηλώσεις του για τον Τζορτζ Μπάλντοκ μετά το τέλος του αγώνα με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ, ενώ απαρηγόρητος εμφανίζεται και σε ένα νέο video του βρετανικού Sky Sports.

Ο αρχηγός της “γαλανόλευκης” ξέσπασε σε κλάματα στη λήξη του αγώνα, ενώ στο video φαίνεται ιδιαίτερα θλιμμένος από το θάνατο του συμπαίκτη του τόσο στην Εθνική, όσο και στον Παναθηναϊκό, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να προσπαθεί να τον παρηγορήσει. Ο τελευταίος βρέθηκε στο Γουέμπλεϊ ως σχολιαστής του αγώνα για λογαριασμό της Nova και στη συνέχεια κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδας του Γιοβάνοβιτς.

Το video του Sky Sports δείχνει και τις δηλώσεις του Δημήτρη Πέλκα για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, με τον διεθνή ποδοσφαιριστή να τονίζει ότι οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν ούτε να φάνε στο ξενοδοχείο πριν τον αγώνα, από τη στενοχώρια τους.

Οι Έλληνες διεθνείς κατάφεραν όμως να αφιερώσουν τη νίκη στον αδικοχαμένο συμπαίκτη τους.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *