Κέιτ Μίντλετον: Πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του Γουίλιαμ μετά το τέλος της χημειοθεραπείας

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά το τέλος της χημειοθεραπείας της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, συνόδευσε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε μια επίσκεψη στο Σάουθπορτ, στο πλαίσιο μιας συνάντησης με τις οικογένειες που θρηνούν τρία παιδιά τα οποία έχασαν τη ζωή τους, στις 29 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης με μαχαίρι σε τάξη χορού.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, από τότε που ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της.

Η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ συνάντησαν τις οικογένειες της Bebe King, 6 ετών, της Elsie Dot Stancombe, 7 ετών, και της Alice Dasilva Aguiar, 9 ετών.

Danny Lawson/Pool via REUTERS
Danny Lawson/Pool via REUTERS
Danny Lawson/Pool via REUTERS
Danny Lawson/Pool via REUTERS

Η παρουσία της Κέιτ ήταν έκπληξη, καθώς αυτή είναι μία από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις της μετά την ανακοίνωση της διάγνωσής της με καρκίνο. Με το τέλος της χημειοθεραπείας, η πριγκίπισσα έχει αρχίσει σταδιακά να επιστρέφει στα καθήκοντά της.

Βασιλικές πηγές λένε ότι η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να συνοδεύσει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ για «να δείξει την υποστήριξη, την ενσυναίσθηση και τη συμπόνια της στην τοπική κοινότητα», μεταφέρει το BBC.

Το ζευγάρι μίλησε ακόμα με τους αστυνομικούς και τους διασώστες έκτακτης ανάγκης που βοήθησαν στον τόπο της αιματηρής επίθεσης, που σημειώθηκε στο βορειοδυτικό Σάουθπορτ.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *