Κασσελάκης και Πολάκης στην Κουμουνδούρου για τη σύσκεψη των υποψήφιων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Στην Κουμουνδούρου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε πριν τις 12 το μεσημέρι ο Παύλος Πολάκης για τη σύσκεψη των υποψήφιων προέδρων του κόμματος. Λίγο αργότερα ήρθε και ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Παύλος Πολάκης και με ανάρτησή του ενημέρωσε ότι θα συμμετάσχει ο κ. Κασσελάκης, είναι αμφίβολο, αν θα προσέλθουν όλοι οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι για τη σύσκεψη αυτή προκλήθηκε έντονο παρασκήνιο, καθώς αρχικά υπήρξε η εντύπωση ότι θα γίνει, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι οι τρεις από τους πέντε υποψηφίους δεν θα μετείχαν στη συνάντηση.

Όπως ανέφεραν κύκλοι των υποψηφίων με δεδομένο ότι εκκρεμεί η ΚΕ στην οποία θα συζητηθεί το θέμα Κασσελάκη δεν θα μπορούσε να κλειστεί ένα τέτοιο ραντεβού.

Όπως έλεγαν, μάλιστα, στελέχη της Κουμουνδούρου η σύσκεψη αυτή θα μπορούσε να δημιουργηθεί μόνο με πρωτοβουλία της Πολιτικής Γραμματείας και όχι με πρωτοβουλία ενός υποψηφίου.

Σημειώνεται ότι χθες, την ώρα που κομματικές πηγές ανέφεραν ότι η πρωτοβουλία για τη συνάντηση ναυάγησε, ο Παύλος Πολάκης επέμενε ότι θα διεξαχθεί, λέγοντας ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και τόσο ο Νίκος Φαραντούρης όσο και ο Απόστολος Γκλέτσος θα συμμετέχουν μέσω zoom.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *