Τζορτζ Μπάλντοκ: Η πένθιμη ανάρτηση της ΕΠΟ για το Αγγλία – Ελλάδα, μετά το θάνατο του διεθνή ποδοσφαιριστή

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Την ώρα που πλήθος χρηστών των social media ζητά από την UEFA την αναβολή του Αγγλία – Ελλάδα, η ΕΠΟ δείχνει το “πένθος” που βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα από τις αναρτήσεις της, μετά το “χαμό” του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η χαρά των παικτών της Εθνικής ποδοσφαίρου, για τον αγώνα τους στο ιστορικό Wembley -κόντρα στην Αγγλία- “έσβησε” μέσα σε δευτερόλεπτα, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

“Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, η Εθνική Ομάδα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο ανθρώπινος πόνος που προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου, ανθρώπου. Η στιγμή επιβάλλει σιωπή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένειά του. Αντίο…” ανέφερε η ΕΠΟ, στην πρώτη της αντίδραση για το θάνατο του εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Λίγες ώρες μετά, η ΕΠΟ έκανε μια νέα ανάρτηση, προαναγγέλλοντας το αποψινό ντέρμπι των αήττητων και απόλυτων πρωτοπόρων του 2ου ομίλου στη League B του Nations League. Όπως ήταν αναμενόμενο, το ποστάρισμα της ελληνικής Ομοσπονδίας ήταν σε μαύρο φόντο. Μόνο τα σήματα της Αγγλίας και της Ελλάδας ήταν στα κανονικά τους χρώματα.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική ποδοσφαίρου θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια στο ματς με την Αγγλία, ενώ την ερχόμενη Κυριακή (13.10.2024), στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ιρλανδία, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *