Οικογενειακή τραγωδία στην Εύβοια : Κατέρρευσε σε καφενείο μετά τις μαχαιριές του ανιψιού του – ΒΙΝΤΕΟ

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου πάλεψε για τη ζωή του, αλλά τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που τελικά δεν τα κατάφερε.

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Σοβαρό περιστατικό συνέβη στην Εύβοια, όπου ένας 73χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο Χαλκίδας μετά από πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι από τον 35χρονο ανιψιό του, ο οποίος συνελήφθη λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ο ηλικιωμένος βρισκόταν στην οικία του, στο χωριό Σπαθάρι του Δήμου Μαντουδίου, όταν ο ανιψιός του τον επιτέθηκε την Τρίτη το απόγευμα (08.10.2024). Σύμφωνα με το eviaonline.gr, ο 73χρονος υπέκυψε στα τραύματά του αργά το βράδυ.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου πάλεψε για τη ζωή του, αλλά τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο δράστης, που ήταν σε αναζήτηση από τις αρχές, εντοπίστηκε και συνελήφθη κοντά στο κοιμητήριο του χωριού πριν τα μεσάνυχτα.

Ο συλληφθείς κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου και πρόκειται να οδηγηθεί στην αστυνομική διεύθυνση Ευβοίας την Τετάρτη (09.10.2024).

Το ιστορικό του φόνου

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το eviaonline.gr, οι δύο άνδρες, που είχαν συγγενικό δεσμό, βρίσκονταν σε καφενείο του χωριού πριν το περιστατικό. Ο 35χρονος ζήτησε χρήματα από τον θείο του, κάτι που φέρεται να ήταν σύνηθες. Όμως, όταν ο 73χρονος αρνήθηκε, υπήρξε έντονη λογομαχία και αποχώρησαν.

Αργότερα, ο ανιψιός επισκέφθηκε τον θείο του στο σπίτι του και του επιτέθηκε με μαχαίρι, καταφέρνοντάς του έξι χτυπήματα, με το ένα να τον πλήττει σοβαρά στον λαιμό.

Παρά τον σοβαρό τραυματισμό, ο 73χρονος κατάφερε να βγει από το σπίτι και να φτάσει στο καφενείο, όπου ζήτησε βοήθεια. Ψιθυρίζοντας, είπε στους παρευρισκόμενους ότι ο ανιψιός του ήταν ο δράστης, πριν λιποθυμήσει.

Οι κάτοικοι, σοκαρισμένοι, κάλεσαν ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Ο 73χρονος διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου κατέληξε εξαιτίας των τραυμάτων του.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *