Λαμία: Γνωστός επαγγελματίας και ένας συνεργάτης τους συνελήφθησαν και κατηγορούνται αγοραπωλησία κοκαϊνης – απολογούνται την Πέμπτη

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Στα χέρια της Αστυνομίας βρέθηκαν ένας 45χρονος Λαμιώτης που διατηρεί γνωστή επιχείρηση στην πόλη μας και ένας 51χρονος συνεργάτης του, οι οποίοι εντοπίστηκαν με ναρκωτική ουσία, σε έλεγχο που έκαναν μετά από πληροφορίες, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σύλληψη των δύο Λαμιωτών έγινε απόψε τα ξημερώματα, όταν στην επιχείρηση του 45χρονου, εισήλθε ένας 32χρονος για να προμηθευτεί ναρκωτική ουσία.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 32χρονος παρέλαβε νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη μικτού βάρους 4,3 γραμμαρίων ενώ σε περαιτέρω έλεγχο στην επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης 0,6 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας καθώς και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Τόσο ο 45χρονος όσο και ο 51χρονος οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας από όπου έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την ερχόμενη Πέμπτη ενώ ο 32χρονος για τον οποίο ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *