Τσιτσιπάς για Μεντβέντεφ: «Είχα κάνει λάθος»

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αφήσει πίσω την «κόντρα» με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, τονίζοντας, μάλιστα, ότι είχε κάνει λάθος με τον Ρώσο τενίστα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στους “16” της Σαγκάης, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αναφέρεται στον Ρώσο τενίστα, με τον οποίο δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις στο παρελθόν.

«Είναι κάποιος που σέβομαι στο tour, πολύ περισσότερο από ό,τι πριν», είπε στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Αλεξάντρ Μιουλέρ στη Σανγκάη ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Είχαμε κάποιες εντάσεις στο γήπεδο στο παρελθόν, αλλά νομίζω ότι αυτά τα πράγματα λύθηκαν μόνα τους με την πάροδο του χρόνου και προφανώς είχαμε επίσης τον χρόνο να μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα και να κατανοήσουμε από κοινού γιατί συμβαίνουν».

«Πάντα θέλω να λύνω τέτοια πράγματα, δεν θέλω να τα αφήνω. Χρειάστηκε πολύς χρόνος, αλλά είναι καλό να το βγάζεις από τη μέση και να βεβαιώνεσαι ότι το τένις μας φέρνει ειρήνη αντί για πόλεμο. Είναι μια εμπόλεμη ζώνη όταν είσαι εκεί έξω στο γήπεδο προσπαθώντας, προφανώς, να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου και προφανώς να προσπαθήσεις να πάρεις τη νίκη, αλλά αισθάνομαι ότι το τένις πρέπει να ενώνει αντί να χωρίζει», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια δήλωσε μετανιωμένος για κάποια κακά σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν για το παιχνίδι του Μεντβέντεφ: «Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά ίσως πράγματα που έχει φέρει στο παιχνίδι που θα τα θεωρούσα αρκετά ανορθόδοξα, γιατί δεν έχουμε δει πολλούς παίκτες στο παρελθόν να παίζουν όπως αυτός.

Στο παρελθόν μπορεί να είχα πει κάποια άσχημα πράγματα για το παιχνίδι του, αλλά αφού σκέφτηκα αυτά τα πράγματα, νομίζω ότι έκανα εντελώς λάθος σε αυτό. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που φέρνει στο παιχνίδι του, που είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση άλλους παίκτες.

Νομίζω ότι αυτό είναι που τον κάνει μοναδικό ως παίκτη, γιατί δεν βλέπεις πολύ συχνά παίκτες σαν αυτόν, αυτό δίνει στο τένις άλλη διάσταση ως προς το πώς μπορεί να παιχτεί και πόσο διαφορετικά μπορεί να χτιστεί. Οπότε, αυτό είναι σίγουρα κάτι που προσφέρει μέχρι τώρα στο παιχνίδι και νομίζω ότι πολλές γενιές που θυμούνται».

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *