Θέμης Αδαμαντίδης για Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ αγαπάω τις γυναίκες περισσότερο από αυτόν»

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Ο Θέμης Αδαμαντίδης ρωτήθηκε από τα δικαστήρια, για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, πριν από ένα 24ωρο, μέσα από την εκπομπή του.

Στα δικαστήρια βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου του 2024 ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής, κατά την έξοδό του, μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό στην κάμερα του «Πρωινού» μετά τα όσα είπε χθες για εκείνον ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, πως αν έπαιζε ένα συγκεκριμένο απόσπασμα σε συνέντευξη που του είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, ο δημοφιλής τραγουδιστής θα καταστρεφόταν.

«Ξέρετε τι έχω να πω; Έχω να πω στον κύριο Λιάγκα ότι εγώ αγαπάω περισσότερο από αυτόν. Έτσι πιστεύω. Είμαι σίγουρος. Και να σας πω κάτι; Έχω δώσει τα πάντα για τις γυναίκες» ανέφερε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Πρέπει να είμαστε άνθρωποι. Δεν ήμουν ενήμερος για την υπόθεση με τον κύριο Λύτρα, μίλησα χωρίς να γνωρίζω τι έχει συμβεί. Με προστάτευσε η εκπομπή; Δε νομίζω. Αν με προστάτευε, δε θα έβγαζε τη δήλωση, γιατί ήταν πιο παλιά αυτή. Δε θα έπρεπε να το τραβήξουν τόσο.

Άλλωστε εγώ δεν είμαι δικαστής να δικάζω τον καθένα και ούτε μπορώ να αποφασίζω για κάποιον. Είπα τη γνώμη μου χωρίς να γνωρίζω πολλά. Δεν πρέπει να αφήνουμε τις καταστάσεις σε επίπεδα που χαντακώνουν έναν άνθρωπο και μία καριέρα για κάτι που ίσως να διορθώνεται» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε ξανά στη δήλωση που έκανε ενώπιον πολλών ανθρώπων στο πλατό του Πρωινού ενώ τόνισε πως δεν θέλει να μπει σε κάποιον… διαγωνισμό για το ποιος αγαπάει τις γυναίκες περισσότερο.

Χθες ο Γιώργος Λιάγκας, σε έντονο ύφος, είπε απευθυνόμενος στον Θέμη Αδαμαντίδη: «Για να το κλείσω, επειδή εγώ φοράω παντελόνια και δεν χτυπάω, γενικά, τα παιδιά μου. Η μαγκιά είναι να μην χτυπάς κανέναν, όχι μόνο τα παιδιά μας. Είναι γενικό το σχόλιο αυτό. Θέλω να σου θυμίσω και μην με προκαλείς άλλο, και ήταν 40 άνθρωποι παρόντες εδώ μέσα… Όταν πέρσι τα Χριστούγεννα έδινες εδώ συνέντευξη και ήταν παρούσα εδώ η πρώην σύντροφό σου κα Κίρκη…

Ήταν μαγνητοσκοπημένη η συνέντευξη και λες κάτι πάρα πολύ χοντρό που δεν τολμώ να το πω – και αφού επέλεξα να μην το παίξω, δεν θα το πω τώρα – έκοψα τη συνέντευξη εκείνη την ώρα, σου είπα «ότι αν παίξουμε αυτό που είπες, θα καταστραφείς, ενώ εγώ κάνω επιτυχία», το έβγαλα από το μοντάζ και δεν το έπαιξα ποτέ.

40 άνθρωποι εδώ μέσα τραβάγανε τα μαλλιά τους με αυτό που είπες, δεν το πίστευαν. Σοκαριστήκαμε όλοι. Το έκοψα και δεν το έπαιξα. Άρα μην λες για εμένα Θέμη μου ότι σε εξέθεσα… Άλλοι σε εκθέτουν, εγώ πιθανόν να σε προστάτευσα».

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *