Ζανέτ Καπούγια: Οι αναμνήσεις της από τη Λαμία και η επιστροφή της στη δισκογραφία – ΒΙΝΤΕΟ

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Η Ζανέτ Καπούγια με τις καυτές εμφανίσεις της και την έντονη θηλυκότητα της, πλάσαρε την εικόνα της φλογερής και παθιασμένης Λατινοαμερικάνας.

Για κάποιους ήταν η απόλυτη pop star που επισκίαζε ακόμη και τη Madonna, μια φιγούρα που σημάδεψε ανεξίτηλα τη μουσική παιδική ηλικία μίας ολόκληρης γενιάς.

Η Ζανέτ (έτσι τη φωνάζουν όλοι) παραμένει στην Ελλάδα και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο Πόρτο Ράφτη. Μάλιστα αποφάσισε να επιστρέψει στη δισκογραφία δυναμικά με την μπαλάντα «Στων αστεριών την σκόνη» μια μπαλάντα που της ταιριάζει απόλυτα σε μουσική και στίχους του Βαγγέλη Μάλλιου, στο στούντιο αποφάσισαν μαζί να μας χαρίσουν και την Spanish Version αυτού του τραγουδιού με τον τίτλο «El Mundo del amore s magico», σε στίχους της Ζανέτ.

Μιλώντας στο “Lamia Plus” του Lamia Polis 87,7 αποκάλυψε πως στο παρελθόν βρισκόταν πάρα πολύ συχνά στη Λαμία, είτε για ξεκούραση, είτε περαστική. Παραμένοντας ένας άνθρωπος που “εκπέμπει φως”, η Ζανέτ συνεχίζει να κερδίζει το ενδιαφέρον των ανθρώπων που αγαπούν την καλή μουσική.

Δείτε το video:

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *