Λαμία: Eλεύθεροι οι 3 συλληφθέντες που κατηγορούνταν για ναρκωτικά και όπλα

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Πρόκειται για δύο άνδρες και μία γυναίκα που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας να κατέχουν μεταξύ άλλων, ναρκωτικές ουσίες ξύλινα ρόπαλα και ένα τσεκούρι και σήμερα οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια της Λαμίας προκειμένου να απολογηθούν σε Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Τι δηλώνουν οι δικηγόροι τους Δημήτρης Κρούπης – Αργυρώ Καραφέρη στο LAMIANOW.gr:

“Οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του κ. Ανακριτή οι δυο κατηγορούμενοι, βαρυνομενοι με τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από κοινού και της οπλοκατοχής. 

Κατόπιν της απολογίας τους και με σύμφωνη γνώμη της κας. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λαμιας, αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης τους στο ΑΤ του τόπου κατοικίας τους δυο φορές κάθε μήνα. 

Η σημερινή, θετικη για τους κατηγορούμενους έκβαση, αποτελεί για εμάς ως Υπερασπιστές τους το προσταδιο της εν γενεί  εξέλιξης της υπόθεσης, για την οποία, πιστεύουμε,  ότι θα είναι ευνοϊκή για τους ίδιους. “

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας μετά την σύλληψη τους

Συνελήφθησαν, τη Παρασκευή (04-10-2024) στη Λαμία, μετά από οργανωμένη επιχείρηση και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, τρεις -3- ημεδαποί και συγκεκριμένα δυο άνδρες και μια γυναίκα, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών και -κατά περίπτωση- περί όπλων.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· -66- αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών, εμποτισμένα με ναρκωτικές ουσίες, συνολικού μικτού βάρους -48,7- γραμμαρίων,

· αυτοσχέδια συσκευασία, περιέχουσα σπόρους κάνναβης, μικτού βάρους -0,3- γραμμαρίων,

· πλήθος χάρτινων περιτυλιγμάτων,

· το χρηματικό ποσό των -305- ευρώ,

· δύο -2- κινητά τηλέφωνα,

· δύο -2- αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα και

· ένα -1- τσεκούρι.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *