ΠΑΣ Λαμία: Και με την… “βούλα” Αυγενικού!

Lamianow.gr
1 Min Read

Το ότι θα αποτελέσει ποδοσφαιριστή της Λαμίας το γνωρίζαμε εδώ και καιρό. Από σήμερα και με την “βούλα” ανήκει στο ρόστερ του ΠΑΣ ο Μιχάλης Αυγενικού. Ο 23χρονος άσος πέρυσι αγωνίστηκε στον Εργοτέλη και τον Κισσαμικό.

Ο Αυγενικού ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Αστέρα Παστίδας και στη συνέχεια βρέθηκε στις ακαδημίες του Διαγόρα από τις οποίες μεταπήδησε στην ομάδα ανδρών του συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2012 πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στον «Άγιαξ της Ηπείρου» αγωνίστηκε για τρία χρόνια έχοντας συνολικά 26 συμμετοχές. Το 2015 μετακόμισε στην Κρήτη και τον Εργοτέλη στον οποίο έμεινε μέχρι να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα έχοντας συνολικά 17 συμμετοχές και 1 γκολ. Toν Ιανουάριο του 2016 μετακόμισε στον Κισσαμικό με τον οποίο είχε 10 συμμετοχές και 1 γκολ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

«Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, με τον 23χρονο (25.01.1993) μέσο ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Αυγενικού, ο οποίος στο πρώτο μισό της προηγούμενης σεζόν αγωνίστηκε με τον Εργοτέλη και από τον Ιανουάριο του 2016 με την ομάδα του Κισσαμικού».

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *