Γιάννης Οικονόμου για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας: “Η Νέα Δημοκρατία είναι οι άνθρωποί της κι οι αγώνες τους”

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Μίσος αιώνας Νέα Δημοκρατία. Ένα μεγάλο λαϊκό κεντροδεξιό κόμμα, με βαθιές ιστορικές και κοινωνικές ρίζες. Που ήλθε από μακριά για να πάει ακόμα μακρύτερα στο μέλλον.

Η Νέα Δημοκρατία είναι οι άνθρωποί της κι οι αγώνες τους. Αυτοί που ανέστησαν τη δημοκρατία μετά το 1974 και έβαλαν την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτοί που αντιστάθηκαν στο λαϊκισμό και τη διαφθορά του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 1980. Αυτοί που έβαλαν σε σειρά την οικονομία τη δεκαετία του 1990. Αυτοί που υπερασπίστηκαν ανυποχώρητα τα εθνικά δίκαια τη δεκαετία του 2000. Αυτοί που απέτρεψαν την έξοδο από την ευρωζώνη και δεν επέτρεψαν την εκτροπή τη δεκαετία του 2010. Αυτοί που πάνε γρήγορα τη χώρα μπροστά τη δεκαετία του 2020.

Με σαφείς και σταθερές αρχές και αξίες, εδρασμένες στην ελληνικότητα και τον ευρωπαϊσμό, πιστοί στο όραμα και τις καταστατικές πολιτικές κατευθύνσεις του ιδρυτή μας Κωνσταντίνου Καραμανλή, συνεχίζουμε για τον επόμενο μισό αιώνα.

Με οδηγούς μας τον πατριωτισμό, την ιστορία, την παράδοση, το φιλελευθερισμό, τη δημοκρατία, τη θρησκεία, τα δικαιώματα, το κράτος δικαίου, τη θεσμικότητα, δεν θα χάσουμε το δρόμο μας, παρότι οι φουρτούνες είναι μεγάλες.

Στηριγμένοι σε ώμους γιγάντων, των πατριαρχών του κόμματός μας, μπορούμε πια να βλέπουμε μακριά στο μέλλον.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *