Ιωνάς Καρούσης: «Τον γαζώσανε με 4 σφαίρες στο στήθος – Ήταν μια ψυχούλα» συγκλονίζει ο θείος του

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του 26χρονου Ιωνά Καρούση που δολοφονήθηκε κατά την τρομοκρατική επίθεση στον σταθμό του τραμ στο Τελ Αβίβ το βράδυ της Δευτέρας (1.10.24).

«Ο Ιωνάς δεν έχασε τη ζωή του, τον σκοτώσανε, τον εκτέλεσαν. Ήταν ένα παιδί 26 ετών, γεμάτο ζωή, το καλύτερο παιδί που υπάρχει, μια ψυχούλα. Μορφωμένος, διαβασμένος, ευγενικός, μιλούσε τρεις γλώσσες, έπαιζε πιάνο, ήταν αθλητής, ένα απίστευτο παίδι» δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί της Πέμπτης (3.10.24) ο Γιώργος Καρούσης, θείος του 26χρονου Ιωνά Καρούση, που σκοτώθηκε από τρομοκράτες στο Τελ Αβίβ.

«Πήγε να κάνει την εργασία του για το πανεπιστήμιο και τον γαζώσανε. Τέσσερις σφαίρες στο στήθος. Δεν είναι έχασε τη ζωή του αυτό», υπογράμμισε.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι, ο αδερφός μου μίλησα δυο φορές στο τηλέφωνο μαζί του και δεν μπορεί να αρθρώσει. Όπως κι εμείς φυσικά. Μέχρι πριν μερικές μέρες, ήμασταν μαζί εδώ, στη Χαλκιδική και στη Θεσσαλονίκη, γιατί ερχόταν πολύ συχνά στην πόλη. Εδώ ήταν η πατρίδα του. Άλλο αν γεννήθηκε στο Ισραήλ και σπούδαζε εκεί», επισήμανε συγκλονισμένος.

«Ο Ιωνάς πήγε στο Τελ Αβίβ να σπουδάσει γιατί δεν είχε αντίστοιχη σχολή στην Ιερουσαλήμ, το σπίτι του ήταν στην Ιερουσαλήμ», σχολίασε.

«Είχαν συνηθίσει αυτόν τον τρόπο ζωής και πάντα έπαιρναν τις προφυλάξεις του. Φόβο δεν μου είχαν εκφράσει ποτέ», σημείωσε, εξηγώντας ότι ο Ιωνάς είχε πάει στον σταθμό του τραμ για να καταγράψει τον χώρο για την εργασία του.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *