H Μαρία Καρυστιανού έστειλε εξώδικο στον Νίκο Πλακιά: «Ντρέπομαι, πώς θα μας αντικρίσεις στα δικαστήρια;» της απαντά

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Νέα τροπή παίρνει η κόντρα μεταξύ του Νίκου Πλακιά και της Μαρίας Καρυστιανού με αφορμή την επιβολή εισιτηρίου 15 ευρώ στη συναυλία που προγραμματίζεται να γίνει στο Καλλιμάρμαρο για τα Τέμπη.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (02.10.24) ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, έκανε ανάρτηση με το εξώδικο που του απέστειλε η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 2023», που διοργανώνει τη συναυλία.

«Ευχαριστώ Μαρία Καρυστιανού. Η μάνα των Τεμπών έστειλε εξώδικα στην οικογένεια που έχασε τρία παιδιά. Ντρέπομαι. Πώς θα βρεθείς με τη Σοφία και τη Μάρθα στα δικαστήρια; Πώς θα τις αντικρίσεις;», γράφει ο Νίκος Πλακιάς στην ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει με φωτογραφία του δικόγραφου.

Όπως φαίνεται από τα στοιχειά των παραληπτών, το εξώδικο απευθύνεται και στον αδερφό του, Δημήτρη Πλακιά, ο οποίος θρηνεί την κόρη του.

«Ο κ. Πλακιάς δεν έχει αποδείξεις ότι εγώ θα καταχραστώ τα χρήματα»

Την ίδια ώρα, η Μαρία Καρυστιανού απαντά, μιλώντας στο Live News για τη «θύελλα» αντιδράσεων. 

«Η συναυλία γίνεται για ένα διπλό σκοπό. Αν σκοπός ήταν να μαζευτούμε όλοι μαζί σε έναν χώρο, για να το δείξουμε, να δώσουμε το μήνυμα ότι τα Τέμπη δεν έχουν ξεχαστεί, παρά τις προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά της κυβέρνησης και δεύτερον, για να μπορέσουμε, μέσα από τη μουσική να μπορέσει η φωνή μας να ακουστεί μέχρι ψηλά, επάνω στον ουρανό», σημειώνει η ίδια.

Και προσθέτει: «Γι’ αυτό και η συναυλία ονομάστηκε συναυλία μνήμης. Το δεύτερο είναι προφανώς ότι χρειαζόμαστε κάποια έσοδα στα οποία εμείς οι οικογένειες που απαρτίζουμε τον σύλλογο, έχουμε σκοπό να κάνουμε είτε αφορούν νομικές κινήσεις είτε αφορούν εξιδεικευμένα εργαστήρια. Τα ποσά να ξέρετε μιλάμε για 6ψήφια… Ο σκοπός είναι ξεκάθαρος, έχει δηλωθεί εξαρχής.

Στις επιθέσεις που δέχομαι προσωπικά από τον Νίκο Πλακιά κι από άλλες οικογένειες, τώρα βέβαια έγινε εμφανές σε όλους, αλλά δέχομαι επιθέσεις όλο αυτόν τον καιρό, μέχρι που απομακρύνθηκα από αυτές τις οικογένειες, είναι καθαρά προσωπικές. Ο κ. Πλακιάς δεν με ξέρει καθόλου κι ούτε πιστεύω ότι έχει αποδείξεις ότι εγώ θα καταχραστώ τα χρήματα ή ότι ο σύλλογος θα τα καταχραστεί».

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *