Ο Τιμ Γουόλς με βραχιόλι φιλίας της Τέιλορ Σουίφτ στο ντιμπέιτ αντιπροέδρων με τον Τζέι ντι Βανς

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Ο Τιμ Γουόλς, ο υποψήφιος για την αντιπροεδρία που επέλεξε η Δημοκρατική υποψήφια πρόεδρος Κάμαλα Χάρις ενόψει των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, φορούσε το βραχιόλι φιλίας της Τέιλορ Σουίφτ στο ντιμπέιτ της Τρίτης (01.10.2024) με τον Ρεπουμπλικάνο Τζέι ντι Βανς.

Ο Τιμ Γουόλς συμμετείχε στο ντιμπέιτ των αντιπροέδρων φορώντας ένα βραχιόλι φιλίας, ένα αξεσουάρ που αναγνωρίζεται από τους απανταχού θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ.

Ο κυβερνήτης της Μινεσότα φορούσε το βραχιόλι στον δεξί του καρπό καθώς συζητούσε με τον γερουσιαστή του Οχάιο Τζέι ντι Βανς στο CBS Broadcast Center στη Νέα Υόρκη την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024.

Υπενθυμίζεται ότι μία ώρα μετά την υποστήριξη της εκστρατείας της Κάμαλα Χάρις από την Τέιλορ Σουίφτ στο Instagram, η ομάδα της αντιπροέδρου των ΗΠΑ ξεκίνησε να πουλάει βραχιόλια φιλίας εμπνευσμένα από την τραγουδίστρια.

REUTERS/Mike Segar
REUTERS/Mike Segar
REUTERS/Mike Segar

Το προϊόν, με τιμή $20 για ένα σετ δύο βραχιολιών, αποτελείται από μπλε και μαύρη κλωστή και χάντρες από πηλό που σχηματίζουν τη φράση «Harris Walz 24».

Η ανάρτηση της Σουίφτ έγινε αμέσως μετά το προεδρικό debate μεταξύ της αντιπροέδρου και του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

«Θα δώσω την ψήφο μου στην Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλς στις προεδρικές εκλογές του 2024», έγραψε η Σουίφτ, δηλώνοντας την υποστήριξή της στη Χάρις για τις μάχες που δίνει για τα δικαιώματα και τις αξίες που χρειάζονται υπεράσπιση.

Δεν είναι σαφές αν το βραχιόλι του Γουόλς ήταν αυτό της καμπάνιας.

Πληροφορίες από People

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *