Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ο Απόστολος Λύτρας οφείλει εξηγήσεις, έχω μιλήσει μόνο με την Σοφία Πολυζωγοπούλου»

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε νέα της συνέντευξη για όλους και για όλα. «Ο Απόστολος Λύτρας έκανε κάτι που με ξάφνιασε» είπε μεταξύ άλλων.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλάει 4 και πλέον χρόνια, μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, που άλλαξε και κατέστρεψε τη ζωή της. Όπως λέει ετοιμάζεται να κάνει ακόμα ένα χειρουργείο. Στη συνέντευξή της, στην εκπομπή Buongiorno του Mega, ρωτήθηκε και για τον Απόστολο Λύτρα, που ήταν ο δικηγόρος της.

«Ασχολούμαι με τα θέματα της υγείας μου, τώρα έχω να κάνω ένα ακόμα ένα χειρουργείο. Δεν θα έλεγα ότι φοβάμαι, αλλά ανυπομονώ. Με αγαπάω και με έχω αποδεχτεί. Είμαι ικανοποιημένη με αυτό πουν βλέπω στον καθρέπτη μου αλλά πιστεύω πως αυτό έχει να κάνει με η δουλειά που έχω ρίξει εγώ με τους ψυχολόγους μου».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει το δικό της podcast αλλά έχει δημιουργήσει και το «Ioanna Paliospirou Foundation», ένα ίδρυμα για τους εγκαυματίες. «Το ίδρυμα είναι το ‘παιδί μου’. Προσπαθώ να καθοδηγώ τους ανθρώπους. Μπορεί να πέρασα τα πάνδεινα αλλά αν βοήθησα έστω και έναν άνθρωπο τότε λέω ότι άξιζε αυτό που πέρασα. Με την Αντριέλα Τζόκα έχουμε επικοινωνήσει από την αρχή και χαίρομαι που βελτιώνεται».

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος ήταν ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, που δέχθηκε τον Μάιο του 2020 έξω από την εργασία της στην Καλλιθέα, πλέον κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία. Η ίδια λέει σχετικά: «Είναι ένα λυπηρό γεγονός. Όσο ξάφνιασε εσάς, ξάφνιασε και εμένα.

Έχουμε μιλήσει με την κ. Πολυζωγοπούλου, είναι αναστατωμένη και προσπαθεί αν βρει τα πατήματά της. Δεν έχω μιλήσει με τον Απόστολο Λύτρα. Οφείλει εξηγήσεις στην οικογένειά και στα παιδιά του».

Τον Δεκέμβριο του 2024 πρόκειται να εκδικαστεί το εφετείο για την υπόθεση και όπως είπε θα κάνει ό,τι έκανε και την πρώτη δίκη, να πει τι ακριβώς πέρασε. «Ξέρω ότι κάποια στιγμή η γυναίκα που μου το προκάλεσε όλο αυτό θα βγει από τη φυλακή, νιώθω αμηχανία. Αυτό το ‘κούμπωμα’ που νιώθω εγώ, πρέπει να το νιώθει όποιος βρίσκεται κοντά της.

Μου έκανε εντύπωση που δεν επικοινώνησαν ποτέ, όχι μόνο μαζί μου αλλά και με τους γονείς μου. Αν είχα ένα παιδί που έχει κάμνει κακό στο παιδί κάποιου άλλου δε θα προσπαθούσε να καλύψω το παιδί που, αλλά να βοηθήσω το θύμα».

Όπως λέει, τον πρώτο χρόνο ήταν δύσκολο να νιώσει ελκυστική. «Ήταν δύσκολο να νιώσω ελκυστική γιατί δεν ένιωθα άνθρωπος, πόσο μάλλον γυναίκα. Στο μέλλον θέλω να κάνω οικογένεια αλλά δεν είναι αυτοσκοπός».

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *