Κοντά στην έξοδο ο Σατσιάς – κοντα στον ΠΑΣ Λαμία ο Βόκολος

Το ντεμαράζ κακών εμφανίσεων και η ήττα από τον Πανσερραϊκό, φέρνει εξελίξεις στην Λαμία, με τον Μαρίνο Σατσιά να βρίσκεται κοντά στην έξοδο αφού δεν κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα.

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

To μέλλον του Μαρίνου Σατσιά στον πάγκο της Λαμίας είναι εξαιρετικά αβέβαιο αφού εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις με την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Κύπριος τεχνικός αν και προσπάθησε να πάρει το 100% από το ρόστερ του στο ξεκίνημα της σεζόν με τη Λαμία να βγάζει φρεσκάδα στο παιχνίδι της, αυτό στη πορεία άλλαξε με τις αποτυχίες να διαδέχεται η μία την άλλη. Η χθεσινή ήττα, για την οποία ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό η διαιτησία του Τσέτσιλα, φαίνεται πως θα είναι τι κύκνειο άσμα για τον Σατσιά στην άκρη του κυανόλευκου πάγκου!

Η διοίκηση της ομάδας της Φθιώτιδας, μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει έτοιμη την διάδοχη κατάσταση, αφού ο Λεωνίδας Βόκολος είναι έτοιμος να επιστρέψει λίγους μήνες μετά την φυγή του από την Λαμία.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και ο “προπονητής των επιτυχιών” στη Λαμία επιστρέφει για να βάλει ξανά την ομάδα σε…win mode!

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *