“Χειρουργείο” Τσετσίλα… ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία!

Με μια ανεκδιήγητη διαιτησία από τον Τσετσίλα (που αντικατέστησε αιφνιδίως τον Βεργέτη) ο οποίος ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ στο 8ο λεπτό και άφησε τον ΠΑΣ Λαμία με 10' στο 23' οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν με 1-2 εντός έδρας από τον Πανσερραϊκό.

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
4 Min Read

Η ομάδα της Φθιώτιδας ηττήθηκε με 1-2 ενω βρέθηκε να χάνει με με 0-2 από γκολ των Δεληγιαννίδη και Μπετανκόρ. Για τη Λαμία μείωσε ο Ρινγκ.

Απο μια κόκκινη κάρτα για τις δυο ομάδες. Ο Βλαχομήτρος για τη Λαμία στο πρώτο ημίχρονο αποβλήθηκε ενώ ο Περούτσι για τον Πανσερραϊκό στο δεύτερο.

Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από τις ήττες με 4-2 και 1-0 από Ατρόμητο και Κηφισιά για πρωτάθλημα και κύπελλο αντίστοιχα, με τους Σερραίους να ταξιδεύουν στην Λαμία, έχοντας προκριθεί στην επόμενη φάση, επικρατώντας με 0-1 επί της ΑΕΛ, έχοντας όμως ηττηθεί με 3-1 την προηγούμενη αγωνιστική από τον Παναθηναϊκό.

Ένα παιχνίδι που απέκτησε ενδιαφέρον από την αρχή, με τον Πανσερραϊκό να μπαίνει δυνατά και με το καλημέρα να δείχνει πως θέλει την νίκη. Η Λαμία όμως ήταν εκείνη που έστειλε για πρώτη φορά την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Τσέτσιλας χωρίς καμία λογική δεν μέτρησε το τέρμα για επιθετικό φάουλ του Αντράντε που ήταν 3 μέτρα μακριά από τον γκολκίπερ των Σερρών.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν για το 0-1, όμως και πάλι το τέρμα δεν μέτρησε, αυτή την φορά υπέρ της Λαμίας. Δικαίως μιας και ήταν σε θέση οφσαιντ ο παίκτης των φιλοξενούμενων.

 

Στο 23ο λεπτό ο Βλαχομήτρος αντικρύζει την κόκκινη κάρτα και αποβάλλεται, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες αφού ο Τσετσίλας πρώτα τον είχε κιτρινίσει και μετά πήγε στο VAR αποβάλλωντας τον για επικίνδυνο παίξιμο. Η Λαμία πλέον είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και προσπαθούσε να αντέξει ως το ημίχρονο. Όμως η ομάδα των Σερρών ήταν έτοιμη για το γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ.

 

Στο 36′, μετά από κοντινή εκτέλεση του κόρνερ από τον Χατζηστραβό, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Δεληγιαννίδη αρκετά έξω από την περιοχή και εκείνος σημάδεψε και επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα! Ένα εντυπωσιακό τέρμα και μπροστά στο σκορ ο Πανσερραϊκός. Ένα σκορ που έμεινε ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό ως το ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν έντονα παράπονα για την διαιτησία, όμως η επανάληψη έφερε περισσότερες εντασεις.

Στο 60ο λεπτό ο Πανσερραϊκός θα μείνει και εκείνος με 10 παίκτες . Ο Περούτσι πατάει τον Ενρίκες και θα αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν θα επηρεαστούν από το αριθμητικό πλεονέκτημα που χάθηκε και 3 λεπτά αργότερα θα γράψουν και το 0-2.
Κίνηση του Φαρές από τα αριστερά, γέμισμα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μπέτανκορ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!






Η Λαμία θα απαντήσει άμεσα στο 68ο λεπτό.

Ο Γκουίντο υποδέχτηκε στην περιοχή αλλά δεν κατάφερε να εκτελέσει, η μπάλα έφτασε στον Ριγνκ, ο οποίος σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Γκουγκεσασβίλι.

Το παιχνίδι απέκτησε ωραίο ρυθμό, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για την ισοφάριση, όμως με την ομαδα των Σερρών να ελέγχει και να παίρνει την νίκη με το τελικό 1-2.






Λαμία (Σατσιάς): Κόστιτς, Ενρίκες, Κορνέζος, Λέο, Ραντόνια, Γιαννούτσος, Νούνιες, Ρινγκ, Φουρτάδο, Μέκιτς, Βλαχομήτρος.

Πανσερραϊκός (Φεράντο): Γκουγκελασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Περούτσι, Χαντάκιας, Φαρές, Στάικος, Ντάβιντσον, Τομάς, Χατζηστραβός, Μπέτανκορ.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *