H γεμάτη ένταση φωτογραφία, που δημοσίευσε ως… σχόλιο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα για την εξέλιξη του τελικού του Stoiximan Super Cup ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό.

Το βράδυ της Κυριακής (29/09) η Ρόδος φιλοξένησε τον τελικό του Stoiximan Super Cup, όπου έλαβε χώρα το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» για τη φετινή σεζόν. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχτηκαν στη… μάχη για τον πρώτο τίτλο πριν ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους σε EuroLeague και ελληνικό πρωτάθλημα με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τη νίκη στον πόντο κόντρα στους «πράσινους» με σκορ 86-85.

Ωστόσο, είναι γνωστό πως μετά το φινάλε του αγώνα, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ευρώπης διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον πρώτο διαιτητή, Πέτρο Παπαπέτρου για όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, στάθηκαν αρκετά στη φάση του τρίτου δεκαλέπτου, όταν ο Ματίας Λεσόρ άφησε την μπάλα στο καλάθι, αλλά ο Μόουζες Ράιτ φάνηκε να κόβει την μπάλα αντικανονικά, με το σκορ στο 42-47.

Ο ισχυρός άντρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανάρτησε ένα δικό του στιγμιότυπο, παρομοιάζοντας τα συναισθήματά του με τη συγκεκριμένη φωτογραφία για να στείλει το δικό του μήνυμα τονίζοντας το εξής: «Τα συναισθήματα όταν βλέπεις σε επανάληψη, φάση-φάση, τον τελικό του Σούπερ Καπ».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000)

sportal.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *