Με στόχο το τρίποντο – οξυγόνο / ΠΑΣ Λαμία – Πανσερραϊκός 20:00 (Lamia Polis 87.7)

Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League πέφτει σήμερα με το παιχνίδι της Λαμίας με τον Πανσερραϊκό. Το παιχνίδι ζωντανά από τον LAMIA POLIS 87.7

Νίκος Μώκος
By Νίκος Μώκος Add a Comment
3 Min Read


Τη νίκη που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά αναζητούν Λαμία και Πανσερραϊκός απόψε στις 20:00 στο «Αθ. Διάκος», στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 6η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο μονομάχοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, με τους Φθιώτες να προέρχονται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Κηφισιά και τους Σερραίους να έχουν μόλις έναν βαθμό έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης, με βοηθούς τους Βασίλειο Μωϋσιάδη και Κωνσταντίνο Λιόντο. Τέταρτος θα είναι ο Παναγιώτης Κουκούλας, ενώ στο VAR θα βρεθεί ο Σιδηρόπουλος.

Ψάχνει πρώτη νίκη μετά την πρεμιέρα η Λαμία

Η Λαμία, αν και ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν με διπλό στο Αγρίνιο στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό και ισοπαλία με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena», η συνέχεια δεν ήταν παρόμοια, καθώς η ομάδα της Φθιώτιδας έχει πάρει μόλις έναν βαθμό στις επόμενες 3 αγωνιστικές.

Ο Μαρίνος Σατσιάς ξέρει πως μία νίκη θα βγάλει την ομάδα του από το γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και για τη «μάχη» με τους Σερραίους θα έχει στη διάθεσή του και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει αρκετά στη συνέχεια της σεζόν.

Εκτός είναι ο τιμωρημένος Ρατόν που αποβλήθηκε στο ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά, στο οποίο η Λαμία γνώρισε τον αποκλεισμό στη φάση των «32» του θεσμού.

Tην αποστολή απαρτίζουν οι: Kostic, Σουρδής, Καψαλιάρης, Σαραμαντάς, Αντράντε, Γκοτζαμανίδης, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Βιτλής, Σιόβας, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Μέκιτς, Μπίκοφ, Δοϊρανλής, Γκουΐντο, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Ενρίκες, Σιμόνι.

Κάνει νέο ξεκίνημα με Χουάν Φεράντο ο Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός έχει κάνει το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν, καθώς μετά από 5 αγωνιστικές βρίσκεται στον «πάτο» της βαθμολογίας με μόλις 1 βαθμό από την ισοπαλία κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αποχώρησε και η έλευση του Χουάν Φεράντο φέρνει άλλο «αέρα» στην ομάδα των Σερρών που συνεχίσει και στο Κύπελλο Ελλάδος Betsson, καθώς επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΛ και πέρασε στους «16».

Τα προβλήματα δεν είναι λίγα για τον Ισπανό τεχνικό, που είδε τον Σαλαζάρ να τίθεται εκτός, καθώς τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση, ενώ εκτός μάχης για τα «λιοντάρια» θα μείνουν ο επίσης τραυματίας Καπτούμ και ο τιμωρημένος Πεταυράκης.

Στην 22άδα για τους Σερραίους μετέχουν οι: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Σακαλίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Καρασαλίδης, Χαντάκιας, Φαρές, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Ουαγκέ, Στάϊκος, Λιάσος, Περούτσι, Ζελέν, Ματίας Τομάς, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Σοφιανός, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *