Αλόνσο για το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Ξέρω τι πρέπει να κάνω για να πάρουμε τη νίκη»

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε για το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ, με τον Ουρουγουανό να τονίζει ότι η αναμέτρηση θα είναι πολύ δύσκολη, ωστόσο ξέρει τα «κλειδιά» που θα του δώσουν τη νίκη.

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (29/09/24, 21:30) ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής για την Super League, με τον τεχνικό του «τριφυλλιού» Ντιέγκο Αλόνσο στην δηλώσεις του πριν από τον αγώνα, να μιλά για το παιχνίδι και την βελτίωση που δείχνει η ομάδα του.

Ο 49χρονος παράλληλα αναφέρθηκε και στον Ματίας Αλμέιδα με τον οποίο έχει μια πολύ καλή σχέση, τρέφοντας σεβασμό προς το πρόσωπο του και ότι έχει καταφέρει στην καριέρα του.

Οι δηλώσεις του Ντιέγκο Αλόνσο

Τι περιμένει από το ντέρμπι:

Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Ολα αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Περιμένω έναν αγώνα με μεγάλη ένταση και γνωρίζοντας καλά τον Ματίας Αλμέιδα από το Μεξικό, ξέρω τι πρέπει να περιμένω από την ΑΕΚ στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ξέρω ότι πάνω απ’ όλα περιμένω έναν αγώνα με μεγάλη ένταση και γνωρίζω ότι σε όλο τον αγωνιστικό χώρο θα υπάρχει παιχνίδι ένας εναντίον ενός, αναμένω έναν δύσκολο αγώνα. Σεβόμαστε την ομάδα της ΑΕΚ, αλλά ξέρουμε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς. Να δώσουμε το 100% για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς.

Για την παράλληλη πορεία ως παίκτης και προπονητής με τον Αλμέιδα:

Έχω μια πολύ καλή σχέση μαζί του, έχω μεγάλο σεβασμό προς τον Αλμέιδα, τόσο επαγγελματικά όσο και από την ανθρώπινη πλευρά.

Και σε προσωπικό επίπεδο έχω πολύ καλή σχέση μαζί του και μου έχει μιλήσει πολύ καλά για την ζωή του και για την πορεία του στην Ελλάδα. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και τύχη, αλλά από τη… Δευτέρα και μετά.

Για τη βελτίωση σε ορισμένους τομείς στο ματς με τις Σέρρες και τη συνέχεια:

Kαταρχάς θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στις βάσεις που έχουμε τοποθετήσει. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να έχουμε πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να προχωράμε εβδομάδα την εβδομάδα. Αυτό είδαμε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και σ’ αυτόν με τον Πανσερραϊκό, ότι υπάρχει σταθερότητα και μια βάση.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε με την ίδια εμπιστοσύνη και με την ίδια αυτοπεποίθηση, ειδικά στον επιθετικό μας τομέα.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *