Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι για τον δεύτερο ημιτελικό του Super Cup μπάσκετ, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να μένει εκτός 12αδας για τους Πειραιώτες.
Χωρίς τον Σακίλ ΜακΚίσικ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός το Περιστέρι, στο παιχνίδι των δυο ομάδων για τα ημιτελικά του Super Cup.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας «έκοψε» τον Αμερικανό από την 12αδα της ομάδας του, καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού.
Κάπως έτσι οι 6 ξένοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι οι: Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, Λούκα Βιλντόσα, Εβάν Φουρνιέ, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ
Υπενθυμίζεται ότι εκτός παραμένουν και οι τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοβ, Μουσταφά Φαλ και Κίναν Έβανς.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.