14χρονοι έκλεισαν συμμαθητή τους στην τουαλέτα του σχολείου και τραβούσαν βίντεο

Lamianow.gr
1 Min Read

Ένα ακόμα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε σχολείο, όταν τρεις 14χρονοι, οι οποίοι συνελήφθησαν από την αστυνομία, έκλεισαν συνομιλικό τους στις τουαλέτες του σχολείου τους στην Τούμπα και τον βιντεοσκοπούσαν.

αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις νεαρούς για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης κατακράτησης κατά συναυτουργία, απειλής κατά συναυτουργία, παραβίασης του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 14χρονος, τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (25/9) εντός τουαλέτας σχολείου όπου φοιτούν, οι τρεις νεαροί εγκλώβισαν από κοινού τον παθόντα συμμαθητή τους στερώντας του την ελευθερία και απειλώντας τον, ενώ ένας απ’ αυτούς, με τη συνδρομή και των υπολοίπων, κατέγραψε την πράξη τους με κινητό τηλέφωνο.

Παράλληλα, οι δράστες είναι δύο 14χρονοι και ένας 15χρονος, οι οποίοι εγκλώβισαν τον 14 ετών συμμαθητή τους και τον απειλούσαν ότι εάν μιλήσει θα τον χτυπήσουν.

Τέλος, από την ΕΛ.ΑΣ κατασχέθηκαν τα τρία κινητά τηλέφωνα των δραστών, τα οποία θα ερευνηθούν από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *