“Το θέατρο για παιδιά και ενήλικες”: Παρουσίαση βιβλίου την Τετάρτη 02/10 στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας

Lamianow.gr
1 Min Read

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας, τα Γενικά Αρχεία Κράτους-Τμήμα ΓΑΚ Φθιώτιδας, το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης και ο Σύλλογος για την Ιστορία της Εκπαίδευσης “Μιχάλης Παπαμαύρος” σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Δρ Θανάση Καραγιάννη με τίτλο «Το θέατρο για παιδιά και ενήλικες». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας.

Ο Δρ Θανάσης Καραγιάννης γεννήθηκε στη Λαμία κι έχει διανύσει με πολυετή προσφορά το χώρο των γραμμάτων και της εκπαίδευσης, ως μάχιμος εκπαιδευτικός, πρώην σχολικός σύμβουλος Π.Ε., ερευνητής και μελετητής του σχολικού θεάτρου, του θεάτρου για παιδιά και εφήβους και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Για το βιβλίο του κ. Καραγιάννη θα μιλήσουν, ο κ. Μιχάλης Χατζάκης, εκπαιδευτικός, η κ. Ελένη Μπενιάτα, Διευθύντρια Περιφερειακής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και η κ. Γκόγια Ευαγγελία, Προϊσταμένη της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λαμίας, ενώ θα παρέμβει εκ μέρους του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης η κ. Βίβιαν Αργύρη. 

Το συντονισμό της παρουσίασης θα έχει η κ. Σοφία Βακιρτζηδέλη, Προϊσταμένη των Γενικών Αρχείων του Κράτους, Τμήμα ΓΑΚ Φθιώτιδας και θα διαβαστούν αποσπάσματα από ηθοποιούς του θεατρικού εργαστηρίου του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης. 

 Η παρουσία σας θα μας τιμήσει. 

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *