Γιώργος Παπαδάκης για Μαρινέλλα: «Πριν ξεκινήσει η συναυλία στο Ηρώδειο είχε έντονο πονοκέφαλο»

Lamianow.gr
2 Min Read

Ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε στη Μαρινέλλα, που δίνει μάχη σε νοσοκομείο της Αθήνας, να κρατηθεί στη ζωή. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού υπέστη εγκεφαλικό επί σκηνής στο Ηρώδειο.

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε επί σκηνής στο Ηρώδειο, με μια ολόκληρη χώρα να αγωνιά για την κατάσταση της υγείας της. Ο Γιώργος Παπαδάκης εμφανίστηκε συγκινημένος στο «Καλημέρα Ελλάδα». Όπως ανέφερε η σπουδαία ερμηνεύτρια είχε καταπονηθεί από τις πρόβες πριν τη συναυλία και λίγο πριν ανέβει στη σκηνή είχε έντονο πονοκέφαλο.

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε επί σκηνής το βράδυ της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου του 2024, την ώρα που τραγουδούσε τους στίχους «Θεέ μου μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε».

Από πολύ νωρίς το πρωί, όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές έχουν μεταδώσει τη δυσάρεστη είδηση, με παρουσιαστές και δημοσιογράφους να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στη σπουδαία ερμηνεύτρια. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Παπαδάκης με τους συνεργάτες του στο «Καλημέρα Ελλάδα».

«Η συγκίνηση είναι πάρα πολύ μεγάλη κι όλοι ευχόμαστε να τα πάει καλά, να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όλες τις τελευταίες ημέρες είχε καταπονηθεί από τις πρόβες και πριν ξεκινήσει η συναυλία είχε έντονο, πολύ δυνατό πονοκέφαλο» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στο πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρονταν τα εξής: «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη».

Στο νοσοκομείο αμέσως έσπευσε και η κόρη της, Τζωρτζίνα, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή. Εκεί βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στενοί φίλοι και συνεργάτες της που αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας της.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *