Ουκρανία: Καρέ-καρέ η στιγμή της «σύλληψης» Ρώσου στρατιώτη από drone – Τού χάρισαν τη ζωή

Lamianow.gr
1 Min Read

Το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο από την περιοχή του Ντονμπάς στην Ουκρανία που δείχνει ένα drone να πλησιάζει έναν Ρώσο στρατιώτη, με σκοπό να τον σκοτώσει. Ωστόσο, έπειτα από ικεσίες, τού χαρίζει τη ζωή.

Το drone σαρώνει ένα ρωσικό χαράκωμα μετά από μία επίθεση στην Ουκρανία, όταν όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε από το ουκρανικό Τάγμα Κ-2, το οποίο ανήκει στην 54η Ταξιαρχία του ουκρανικού στρατού, εντοπίζει από μακριά τον ρώσο στρατιώτη. Στη συνέχεια, πετάει μία χειροβομβίδα προς αυτόν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Στο βίντεο φαίνεται ο Ρώσος να κοιτάζει τον ουρανό, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που εξερράγη η χειροβομβίδα, όπως μεταδίδει ο Telegraph.

Ενώνοντας τις παλάμες του σε μία χειρονομία προσευχής, φαίνεται να ικετεύει για τη ζωή του τον χειριστή του μη επανδρωμένου αεροσκάφους, ο οποίος του πετάει ένα μπουκάλι νερό και ένα χαρτί με οδηγίες για το πώς μπορεί να βρει τις ουκρανικές γραμμές.

Ο ρώσος στρατιώτης υπάκουσε στις εντολές και τελικά παραδόθηκε και συνελήφθη από Ουκρανούς που βρίσκονταν σε παρακείμενο ανάχωμα.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *