Φθιώτιδα: Aνάστατοι γονείς από επιχείρηση αρπαγής ανήλικου μαθητή – Τι λένε στο χωριό, τι δηλώνει η πρόεδρος της ΤΚ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaNow, μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει επίσημη καταγγελία στις Αστυνομικές Αρχές.

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Ανάστατη η τοπική κοινωνία του χωριού Άγιος Σεραφείμ από την επιχείρηση αρπαγής παιδιού, που κατά τις πληροφορίες έγινε χθες το πρωί.

Σύμφωνα με όσα λέγονται στο χωριό, χθες το πρωί την ώρα που ανήλικο παιδί, περπατούσε προς το σημείο όπου σταθμεύει το λεωφορείο που χρησιμοποιούν οι μαθητές για το δρομολόγιο προς το σχολείο τους, στο Καινούριο Φθιώτιδας, ένας άγνωστος άνδρας με γκρίζα μαλλιά το καλούσε προς το μέρος του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα κατοίκων της περιοχής, ο άνθρωπος αυτός είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο του και κρατώντας κάποια εργαλεία στα χέρια του, ζητώντας από το παιδί να πάει κοντά του για να τον βοηθήσει.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το παιδί δεν σταμάτησε. Συνέχισε να κατευθύνεται προς την στάση του λεωφορείου όπου βρίσκονταν και άλλοι συμμαθητές του.

Να σημειωθεί ότι η στάση βρίσκεται μπροστά από το κοινοτικό κατάστημα της κοινότητας ενώ το λεωφορείο χρησιμοποιούν και ενήλικοι, ωστόσο κανείς δεν είδε τι ακριβώς συνέβη.

Η πρόεδρος της Τ.Κ Αγίου Σεραφείμ, Ελένη Ντάσιου με την οποία επικοινώνησε το LamiaNow, επιβεβαιώνει ότι η πληροφορία για την επιχειρούμενη απαγωγή είναι η “είδηση της ημέρας” στο χωριό, αφού συζητείται σήμερα από το πρωί τόσο από τους κατοίκους της περιοχής, όσο και από την εκπαιδευτική κοινότητα.

Να σημειωθεί ότι γονείς παιδιών και από τα γειτονικά χωριά, επικοινώνησαν με το LamiaNow, προκειμένου να μεταφέρουν την ανησυχία τους. Άλλωστε είναι νωπές οι μνήμες και ο φόβος γονέων και παιδιών από τα περιστατικά που είχαν καταγραφεί στον γειτονικό Μώλο τους μήνες του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaNow, μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει επίσημη καταγγελία στις Αστυνομικές Αρχές.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *