Ανθήλη: “Εμείς την περιοχή θα την καθαρίσουμε – αν κάποιοι νομίζουν ότι θα σταματήσουμε είναι γελασμενοι” – ΒΙΝΤΕΟ

Lamianow.gr
1 Min Read

Την αποφασιστικότητά τους να “καθαρίσουν” την περιοχή της Ανθήλης από τα παραβατικά στοιχεία και να επιβληθεί η νομιμότητα εξέφρασε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανθήλης, Μάριος Μπούτσης, σε δηλώσεις του το μεσημέρι της Τρίτης στο Lamia Polis.

Ο κ. Μπούτσης αναφέρθηκε σε νέα επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή, με στόχο τη διακοπή των παράνομων συνδέσεων ρεύματος στον οικισμό των Ρομά.

«Αν νομίζουν κάποιοι ότι εμείς θα σταματήσουμε κάποιοι είναι γελασμενοι. Εμείς την περιοχή θα την καθαρίσουμε. Εδώ θα μείνουν όσοι θέλουν να μείνουν με τους κανόνες που πρέπει να μείνουν και τη νομιμότητα να είναι πάνω από όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας την ανάγκη για σεβασμό στους νόμους και την τάξη.

Στην πρόσφατη επιχείρηση, συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προχώρησαν στη διακοπή παράνομων συνδέσεων ρεύματος. Σύμφωνα με τον κ. Μπούτση, ο ίδιος και ένας τοπικός σύμβουλος αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τα κομμένα καλώδια με αγροτικό όχημα, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ δεν τα απέσυρε.

Η εν λόγω δράση αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας για την αποκατάσταση της νομιμότητας στην περιοχή, καθώς οι αρχές προσπαθούν να βάλουν τέλος στα προβλήματα που προκαλούν οι παραβατικές συμπεριφορες μέσα στον οικισμό των Ρομά.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *