Στερεά Ελλάδα: Το προσκλητήριο του Χάρη Δούκα – Που και πότε θα γίνει ο γάμος

Lamianow.gr
2 Min Read

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Γεωργία Πολυτάνου.

Ο γάμος θα γίνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη στη Θήβα, στις 19 Οκτωβρίου, λίγες μέρες μετά τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ (6/10).

Στο προσκλητήριο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκαλύφθηκε πώς το ζευγάρι θα έχει τρεις κουμπάρους.

Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, προ ημερών, ο Χάρης Δούκας είχε πει: «Θα παντρευτώ με παπά και με κουμπάρο στη Θήβα αμέσως μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Ο γάμος θα γίνει στη Θήβα, απ’ όπου είναι και η νύφη. Θα γίνει θρησκευτικός γάμος και ένα παραδοσιακό γλέντι που θα περάσουμε όλοι όμορφα. Να διασκεδάσουμε και να χαρούμε».

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Ποια είναι η σύντροφος του Χάρη Δούκα

Η σύντροφος του Χάρη Δούκα είναι η 28χρονη Γεωργία Πολυτάνου. Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών, και έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα με ειδίκευση στην ενεργειακή στρατηγική και οικονομικά, με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

Η κυρία Πολυτάνου ασχολείται και αρθρογραφεί πάνω σε θέματα ενεργειακής ασφάλειας, κυρίως στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες: ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *